Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová

21. 08. 2012 | Televizní tipy

V úterý 21.8. 2012 uvaří své recepty ve VIP Prostřeno Jana Šulcová.

I když herečka Jana Šulcová, známá z mnoha filmů a seriálů, ráda spí a je v tom dobrá, také miluje procházky s pejskem a potřebuje častou změnu. „Na mojí profesi mě baví, že je každý den jiný. Nuda by mě zabila,“ tvrdí o sobě Vodnářka Jana Šulcová. Letní večeři pro hosty VIP Prostřeno uvaří ve svém útulném domě, v kuchyni, která si zahrála v komedii S tebou mě baví svět. „Je strašně stará, ale mě tak vyhovuje, že vůbec nevím, proč bych si kupovala novou,“ představuje „místo činu“Jana Šulcová, představitelka maminky Kateřiny Horákové.

 

VIP Prostřeno 21.8. 2012 -  Jana ŠulcováVe VIP Prostřeno vysílaném 21.8. 2012 si hosté mohou prošmejdit romantickou zahradu. „Jako v Provence!“ obdivuje zelenou oázu světoběžník Vano. Jana Šulcová ve VIP Prostřeno plánuje své recepty pro čtyři chody; ten hlavní by ale neměl dát moc práce. Masové fondue z hovězí a vepřové svíčkové a jater s omáčkami a domácími houstičkami předejdou chřest se šunkou a čínská polévka, dezert bude lehký, tvarohový. „Tak pozor, to je něco pro mě, fondue jsou můj oblíbený pokrm,“ těší se ve VIP Prostřeno na příjemný rituál kolem stolu Pavel Vítek. „Jedí se pomalu a dá se u nich povídat, a to je v téhle příjemné společnosti radost,“ zdůvodňuje volbu evropské speciality hostitelka Jana Šulcová.

 

Jenže… Jana Šulcová se sice ve VIP Prostřeno vysílaném 21.8. 2012 snažila, ale smůla se jí lepila na paty. „Byla jsem třikrát na infarkt a dvakrát na zhroucení,“ zní statistika kuchařčiných katastrof. Zradila ji nejen nová digitální váha – „kdybyste viděli, jak se ovládám, aby ta mísa neletěla z okna,“ žertovala ve VIP Prostřeno Jana Šulcová nad přípravou kynutého těsta na vyhlášené houstičky, ale vybouchla i hlavní atrakce. Jako technický antitalent Jana Šulcová zvolila špatný vařič. Na usmažení masa miska na čokoládové fondue a plamen svíčky prostě nestačí.

 

VIP Prostřeno 21.8. 2012 -  Jana Šulcová„Chtěla jsem si vzít tričko s nápisem TAKE IT EASY, ale protože bylo teplo, nakonec jsem si ho nevzala,“ vtipkuje ve VIP Prostřeno Jana Šulcová i bez trička s nadhledem nad neplánovanou zábavou. Jana Šulcová je žena, která dobře ví, že když nejde o život, jde o nic... Nakonec, co? Předkrm i čínská polévka zmizely jako pára nad hrncem, na stole ještě leží chléb a výborné omáčky: „Základem je majonéza a šlehačka, do jedné dáte česnek, do druhé křen a do třetí krevety,“ prozrazuje Jana Šulcová recepty na své dipy, původně určené k masíčkům. U Šulcových prý straší, budou se vyvolávat duchové? Ne, „protože není těžké ducha vyvolat, ale poslat ho zpátky,“ bojí se ve VIP Prostřeno Robert. Zachrání trapas s hlavním chodem Renčínovy fóry a dezert, který vypadá báječně? Naštěstí tak i chutná – po nedobrovolném půstu si dají Eva i Robert rádi nášup – mohou se totiž utlouct po sladkém.

 

Jana Šulcová bude jako hostitelka ve VIP Prostřeno v úterý 21.8. 2012 od 20:00 hod na Prima family.

 

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 20.8. 2012 - Eva Pilarová 

VIP Prostřeno 20.8. 2012 - Eva Pilarová

 

VIP Prostřeno 22.8. 2012 - Pavel Vítek 

VIP Prostřeno 22.8. 2012 - Pavel Vítek

 

VIP Prostřeno 23.8. 2012 - Robert Vano 

VIP Prostřeno 23.8. 2012 - Robert Vano

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová:

VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová
VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová
VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová
VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová
VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová
VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová
VIP Prostřeno 21.8. 2012 - Jana Šulcová
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Byl to jeden velký trapas
Obrázek uživatelky
profil
a víš že mě to taky napadlo, říkala jsem si bože ženská čím přemýšlíš ? tak to hodím na pánev a něco z toho snad bude, já si stejně myslím že výherce je předem domluvenej......u Šulcové se mi to nelíbílo..
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkvčera u Evy Pilarové se mi to moc líbilo - sešla se výborná parta a hlavně hodnocení je nepředpojaté....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc