Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

VIP Prostřeno 26.2. 2013 - Patrik Hezucký

26. 02. 2013 | Televizní tipy
Moderátorské VIP Prostřeno plné slovních přestřelek, vtípků na hraně i za ní. Ke stolu občas zavítají i celebrity z nejvyšších postů. Jak by také ne, když jedním z kuchařů je imitátor Petr Jablonský, který do pořadu VIP Prostřeno zapojí spoustu slavných a mocných a na chvíli ještě připomene dozvuk prezidentské kampaně.

Že se u jídla nemluví, tentokrát vážně neplatí. Na které moderátory se ještě můžeme těšit? V úterý 26.2. 2013 na Patrika Hezuckého a jeho kolegyni z ranní show Evropy 2 Lucii Šilhánovou. Ve čtvrtek 28.2. 2013 uvaří divákům pořadu VIP Prostřeno důvěrně známý Pavel Cejnar, který v neděli vpodvečer rozjíždí další premiérové díly designové show Jak se staví sen. Jaký sen uvaří, teprve uvidíme, každopádně je opravdu na co se těšit. Tentokrát si na Prima family prostřeme neformálně, rodinně – občas i s hvězdičkou.

VIP Prostřeno 26.2. 2013 – Patrik Hezucký:


VIP Prostřeno 26.2. 2013 - Patrik HezuckýV úterý 26.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Patrik Hezucký. „Nejsem kuchař a víc než tři chody jsem nevymyslel,“ hned zkraje upozorňuje moderátor Patrik Hezucký, řečený Paťák. První VIP Prostřeno kuchař se v úterý 26.2. 2013 netají tím, že moc rád jí: „Já držím diety pořád, jenže co je vám to platný, když jste línej a když vám chutná.“

V kuchyni Patrik Hezucký začne přípravou nepečeného piškotového dortu „Sladký průvan s ovocem“ a ani z dalších názvů tříchodového menu soupeři moc moudří nebudou. „Tarteletky mnoha chutí, co choti přijdou k chuti“ napoví kanapky či chuťovky určené k předkrmu. Mírně ozdobené chlebíčky budou s lososem, klobáskou a kaviárem. „V jednoduchosti je síla,“ věří Patrik Hezucký. A sází na suroviny.

„Když nevíte, co vařit, tak to musíte přebít penězma,“ plácne se ve VIP Prostřeno s datem 26.2. 2013 přes kapsu a koupí pravý kaviár. „Bílé břehy se zeleným pekelným mořem a mnoha ostrovy“ vzbudí hodně otázek a oprávněné podezření, že bude tento recept pálit jako čert.

Na kulinářskou výpravu „pekelným mořem“ se moc netěší Pavel Cejnar, který moc nesolí a nekoření. Ostré chuti má docela rád srandista s ostrým jazykem Petr Jablonský. Ale všeho s mírou, jak se v úterý 26.2. 2013 ukáže. Zelené kari se bude vařit s kokosovým mlékem a kuřecím masem, zelené jsou v receptu i fazolky a pokrájené cukety.

A protože rýžovar vaří sám, s přílohou nebude mít Patrik Hezucký problém. „Překvapilo mě, že šel do takového pořadu,“ těší Lucii, „nikdy se nepochlubil, že by někdy vařil.“ „Na Patrika nedám po lidský stránce dopustit,“ chválí kamaráda a kolegu, „jenom je občas trochu línej.“ „Jak znám Lucku, ta všechno řekne na rovinu, když se jí to nelíbí, a vtipnou formou,“ není překvapený Pavel špičkováním kolegyně vůči výsledkům Patrikovy snahy v kuchyni.

Máme za sebou společnou dovolenou v Thajsku a on ví, že mi recepty na kari moc chutnají,“ vzpomíná v úterý 26.2. 2013 Lucie. „Miluju ostrý, ale ne až takhle extra. Měl jsem zpocený záda. Tohle nemělo pět papriček, tohle mělo devět,“ směje se Pavel Cejnar, který prý dostal skoro infarkt a dozvuky cítil i další den, když byl v oné místnosti.

Patrik Hezucký si v pořadu VIP Prostřeno s datem 26.2 2013 uvědomuje, že mu ujela ruka: „Pár bezdomovců by moje jídlo určitě víc ocenilo, bohužel…“ Co na to Petr Jablonský a „naši prezidenti“? Jak dobře se naučil Patrik v Číně hypnózu? A proč mají Lucka s Petrem tančit? To vše uvidíte už v úterý 26.2. 2013 v pořadu VIP Prostřeno.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Patrik Hezucký
již v úterý 26.2. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !