Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

VIP Prostřeno 28.2. 2013 - Pavel Cejnar

28. 02. 2013 | Televizní tipy
Moderátorské VIP Prostřeno pokračuje. Ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013 tentokrát uvaří další dva kolegové z rádia. Prvním kuchařem je divákům Prima family dobře známý Pavel Cejnar. Splní Patrikovi Hezuckému, Petrovi Jablonskému a Lucii Šilhánové sen o české večeři?

A jaký kuchař je moderátor Petr Jablonský, který uvaří naposled? Které celebrity a politiky „přivede“ do šumavské hájenky, kam pozve své hosty na pět chodů? To uvidíte ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013.

VIP Prostřeno – 28.2. 2013 – Pavel Cejnar:


VIP Prostřeno 28.2. 2013 - Pavel CejnarVe čtvrtek 28.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno moderátor Pavel Cejnar. I on si splnil sen a má v něm velkou sedačku, odkud prý řídí svoji přítelkyni při vaření. Dnes to ale bude jinak, Pavel musí ve své příjemné kuchyni uvařit a prostřít svým kolegům z rádia sám.

Já myslím, že si Pavel Cejnar u vaření hodně věří a těšil se na to,“ tvrdí Petr Jablonský, který se zase těší, jak se dobře nadlábne. Je Pavel Cejnar opravdu šikovný kuchař? „Připravil jsem si čtyřchodové menu, začneme „Vyrovnanou rozcvičkou“, nakoupil jsem sýry a klobásky, které se musí krásně naaranžovat. Udělám polévku, kterou jsem nazval stylovou, jsou v ní písmenka a s těmi my, moderátoři, pracujeme odjakživa,“ představuje Pavel Cejnar rozjezd své VIP Prostřeno večeře.

Lucie Šilhánová se na polévku moc těší – zatím ji nikdo nevařil. Pod hlavním chodem „Co dům dal“ se skrývá bramborová kaše s vlastním receptem: placičkami z nudliček z panenky s pórkem a jarní cibulkou. Dezert „Tátův mls“ je také originál – tatínkovo tiramisu s vaječným koňakem. „Podle menu absolutně nikdo nic nepozná,“ směje se Patrik Hezucký, který to v minulém VIP Prostřeno pojal podobně. Bude rozcvička jen pár kliků? To zjistíme již ve čtvrtek 28.2. 2013.

O Pavlovi se všeobecně ví, že je opatrný na peníze, on si projde lednici a co tam najde, nějakým způsobem splácá dohromady,“ bojí se Patrik, který zná Pavla jako své boty, hlavního chodu. Je to ale pomluva. Kolegové dostanou dobrou domáckou večeři s bonusem – okurkovým salátem v octovém nálevu.

Chuťově byla polévka vynikající,“ říká Patrik, kterému písmenka zpočátku připomněla základku. „Očekával jsem od Pavla, že to bude neslaný a nemastný, ale výsledek mě velmi mile překvapil. Dereš se vysoko,“ chválí Pavla hecař Patrik.

Pavel Cejnar je se svým výkonem ve VIP Prostřeno také spokojen: „Přesvědčil jsem se o tom, že polévka je grunt a nikdy s ní nic nezkazíš, přesně, jak říkala babička.“ „Vybral si velmi jednoduché recepty, které se mu povedly, a to byl, myslím, cíl,“ říká Lucie, která má v Pavlovi silného soupeře. „Lucko, pecka, jsi druhá,“ utahuje si ze soutěživé kolegyně Patrik.

Večer ve VIP Prostřeno ale zdaleka nekončí, ještě proběhne zábavné koštování vína s malou soutěží a odměnou pro vítěze. Kdo je stejně dobrý vinař jako hostitel? „Něco mi říká, že se podíváš za hranice,“ myslí si Patrik, když se olizuje nad dezertem. A není sám, komu výborný recept „Tátův mls“ chutná.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Pavel Cejnar
již ve čtvrtek 28.2. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !