Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 28.2. 2013 - Petr Jablonský

28. 02. 2013 | Televizní tipy
Moderátorské VIP Prostřeno pokračuje. Ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013 tentokrát uvaří další dva kolegové z rádia. Prvním kuchařem je divákům Prima family dobře známý Pavel Cejnar. Splní Patrikovi Hezuckému, Petrovi Jablonskému a Lucii Šilhánové sen o české večeři?

A jaký kuchař je moderátor Petr Jablonský, který uvaří naposled? Které celebrity a politiky „přivede“ do šumavské hájenky, kam pozve své hosty na pět chodů? To uvidíte ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013.

VIP Prostřeno – 28.2. 2013 – Petr Jablonský:


VIP Prostřeno 28.2. 2013 - Petr JablonskýVe čtvrtek 28.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Petr Jablonský. Výlet na Šumavu je příjemná změna. V hájence hoří krb a Petr Jablonský má pro hosty překvapení v podobě domácí udírny, kde najdou spoustu dobrot a možná se i zasmějí u povedeného Petrova čísla.

Pavlovi už tečou sliny, jak se třese na tenhle kulinářský výlet na hory. Na změnu prostředí a zajímavý jídelníček se těší i Patrik, který ale předpokládá, že tohle všechno nevařil hostitel sám. Petr Jablonský si na přípravu pětichodového menu s úžasnými recepty skutečně pozval pomocníka v zástěře. „Zatím jsem ještě nedostal klasický česká jídla,“ pořád doufá Patrik Hezucký v nějakou vydatnou hostinu.

Petrovo jídlo ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013 začne „Panenkou s ozdobou“, pokračuje kohoutím vývarem a masem pečeným na jehle. Sladkou tečkou je „Ovocná miska“ a slaným vykřičníkem dobrůtky na prkénku z udírny. Recept na „pravého kohouta“ zahrnuje jeho vaření celých pět hodin na plotně kachlových kamen, v normální troubě se pečou hrušky na dezert. Na jehle skončí několik druhů masa: kanec, krkovice, bůček a plecko proložené domácí klobáskou, slaninou a cibulí. Pro vegetariány to dnes nebude.

Patrik si ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013 myslí, že vajíčko a hroznové víno bylo k vynikajícímu receptu alias vepřovým řízečkům z panenky už přes čáru a bohužel byl k němu i tvrdý chléb. „Malinko jsem to nestíhal, došlo k pár kolizním situacím, zapomněl jsem na aperitiv, jako hostitel jsem absolutně pohořel,“ počítá nervózní Petr Jablonský své chyby.

Polévka byla výborná, ale studená, v restauraci bych ji vrátil,“ stěžuje si Pavel Cejnar. Petr Jablonský tedy kmitá pro čerstvý chléb, ještě si chudák pořádně nesedl ani nedojedl jediné jídlo. Za zábavou s překvapením se musí z chalupy kousek ven. Do udírny dorazili nejen naši moderátoři, ale i Miloš Zeman, Václav Klaus a Karel Schwarzenberg.

Hruška s jogurtem, švestkou, zapečená s višňovicí a medem v perníkovém srdci je úžasně servírovaná závěrečná sladká pozornost. „Možná tady zapomenu hlavu, ale rozhodně ne to obrovské perníkové srdce,“ ocení velkolepý dezert Lucie Šilhánová. Stýskat po hostech i hostiteli se jí nebude, vždyť se vidí každý den v práci!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Petr Jablonský
již ve čtvrtek 26.2. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Petra Jablonského máme rádi pro jeho skvělé napodobování s humorem.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles