Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 28.2. 2013 - Petr Jablonský

28. 02. 2013 | Televizní tipy
Moderátorské VIP Prostřeno pokračuje. Ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013 tentokrát uvaří další dva kolegové z rádia. Prvním kuchařem je divákům Prima family dobře známý Pavel Cejnar. Splní Patrikovi Hezuckému, Petrovi Jablonskému a Lucii Šilhánové sen o české večeři?

A jaký kuchař je moderátor Petr Jablonský, který uvaří naposled? Které celebrity a politiky „přivede“ do šumavské hájenky, kam pozve své hosty na pět chodů? To uvidíte ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013.

VIP Prostřeno – 28.2. 2013 – Petr Jablonský:


VIP Prostřeno 28.2. 2013 - Petr JablonskýVe čtvrtek 28.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Petr Jablonský. Výlet na Šumavu je příjemná změna. V hájence hoří krb a Petr Jablonský má pro hosty překvapení v podobě domácí udírny, kde najdou spoustu dobrot a možná se i zasmějí u povedeného Petrova čísla.

Pavlovi už tečou sliny, jak se třese na tenhle kulinářský výlet na hory. Na změnu prostředí a zajímavý jídelníček se těší i Patrik, který ale předpokládá, že tohle všechno nevařil hostitel sám. Petr Jablonský si na přípravu pětichodového menu s úžasnými recepty skutečně pozval pomocníka v zástěře. „Zatím jsem ještě nedostal klasický česká jídla,“ pořád doufá Patrik Hezucký v nějakou vydatnou hostinu.

Petrovo jídlo ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013 začne „Panenkou s ozdobou“, pokračuje kohoutím vývarem a masem pečeným na jehle. Sladkou tečkou je „Ovocná miska“ a slaným vykřičníkem dobrůtky na prkénku z udírny. Recept na „pravého kohouta“ zahrnuje jeho vaření celých pět hodin na plotně kachlových kamen, v normální troubě se pečou hrušky na dezert. Na jehle skončí několik druhů masa: kanec, krkovice, bůček a plecko proložené domácí klobáskou, slaninou a cibulí. Pro vegetariány to dnes nebude.

Patrik si ve VIP Prostřeno s datem 28.2. 2013 myslí, že vajíčko a hroznové víno bylo k vynikajícímu receptu alias vepřovým řízečkům z panenky už přes čáru a bohužel byl k němu i tvrdý chléb. „Malinko jsem to nestíhal, došlo k pár kolizním situacím, zapomněl jsem na aperitiv, jako hostitel jsem absolutně pohořel,“ počítá nervózní Petr Jablonský své chyby.

Polévka byla výborná, ale studená, v restauraci bych ji vrátil,“ stěžuje si Pavel Cejnar. Petr Jablonský tedy kmitá pro čerstvý chléb, ještě si chudák pořádně nesedl ani nedojedl jediné jídlo. Za zábavou s překvapením se musí z chalupy kousek ven. Do udírny dorazili nejen naši moderátoři, ale i Miloš Zeman, Václav Klaus a Karel Schwarzenberg.

Hruška s jogurtem, švestkou, zapečená s višňovicí a medem v perníkovém srdci je úžasně servírovaná závěrečná sladká pozornost. „Možná tady zapomenu hlavu, ale rozhodně ne to obrovské perníkové srdce,“ ocení velkolepý dezert Lucie Šilhánová. Stýskat po hostech i hostiteli se jí nebude, vždyť se vidí každý den v práci!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Petr Jablonský
již ve čtvrtek 26.2. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Petra Jablonského máme rádi pro jeho skvělé napodobování s humorem.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles