Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková

4. 10. 2012 | Televizní tipy
Ve VIP Prostřeno se sejdou tři modelky budou a jeden upír.  Jediným upírem v Čechách je Upír Krejčí. Kdo komu bude víc pít krev? Upír pohledným dravým děvčatům z modelingové branže, nebo lepé děvy jedinému muži tohoto VIP týdne?

Upír Krejčí uvaří ve VIP Prostřeno jako první a teprve uvidíme, zda do svého jídla přidá i nějaký ten česnek. Je to renesanční muž – hraje, baví, píše i zpívá. A teď se bude otáčet v kuchyni. Pohostí krásnou Miss 2007 Katku Sokolovou, která pracuje hlavně v cizině, a dvě sokyně, nepřehlédnutelné a vyvinuté oblíbenkyně bulváru Dominiku Mesarošovou a Hanku Mašlíkovou, dvě dravé štiky, které se pohybují v českém mediálním rybníčku.

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka MašlíkováVe čtvrtek 4.10. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Hanka Mašlíková. „Jsem vznětlivá, bojovná, neústupná, vytrvalá, sportovně založená a miluju zvířata,“ charakterizuje se třetí hostitelka převážně modelčího VIP týdne. Hanka Mašlíková se považuje za úplně obyčejnou holku, která prý bezmezně miluje své rodiče. Umí si ze sebe udělat legraci a má ráda, když se lidi neberou smrtelně vážně. Také se přizná k tomu, že s Dominikou Mesarošovou, která k ní dnes přijde na večeři, se donedávna ani nezdravily.

Hosté byli upozorněni, aby přišli ve sportovním. Večeřet se bude ve srubu, jednotlivé recepty jsou ale jako ze světového hotelu nebo o anglickém svátku. Hance ho vymyslel kamarád, který ho sváteční kuchařku také naučil. Bude polévka z Vichy, roast beef a dezert Bombay Orange podle Gordona Ramseyho. „Do roast beefu bych se vůbec nepouštěl, to je neuvěřitelná věda,“ říká ve VIP Prostřeno Upír Krejčí.

Katka Sokolová se bojí, že dostanou studené maso, a ona by si právě dnes dala něco teplého. „Jak nevařím pořád, tak si to vaření hrozně užívám,“ říká u přípravy jednotlivých receptů Hanka Mašlíková, které to jde pěkně od ruky. Maso se musí naložit, k hovězí pečeni bude šalotka v portském víně, mrkvičky, pečené brambory a yorkshirský pudink, což je tradiční příloha, slaný nákyp. Docela věda.

Co je to Vichyssoise? To se dozvíte ve VIP Prostřeno s datem 4.10. 2012. Vichyssoise - slavná polévka z pórku a brambor, je pro Upíra zatím „úplně vyšinutá“. Co ho čeká, snad nebude zalitá zmrzlinou? Není tak daleko od pravdy, tato polévka se může podávat i vychlazená, to ale Hanka v deštivém počasí neplánuje.

Dominika očekává zdravou polévku na pleť… „Kdo to nezažil, vůbec neví, o čem to je,“ říká o vaření před kamerou trochu nervózní Hanka Mašlíková. Kateřina se už na Hančino menu těší, je velmi zvědavá, jak se to kolegyni povede. Upír se svým asijským menu volá po něčem méně světovém, asi má krátkou paměť...

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka MašlíkováTuhé maso s teploměrem ve VIP Prostřeno již 4.10. 2012. „Ta měla v mase párátka, tahle má zase teploměr,“ děsí se mim, co zase bude dolovat z jídla. Polévka je shledána jemnou a dobrou, na roast beef se názory liší. Jako „tuhý a suchý,“ ho zhodnotí Václav, holkám maso chutná. Poněkud tuhá a suchá je i konverzace, atmosféra skoro zamrzla. A dezert? Bombay Orange je pro Upíra kyselý, recept, kterému dominuje koriandr moc výrazný, dokonce je to „nejhorší věc, co kdy snědl.“ Ale i on je dnes nějak kyselý… Zato hostitelka je do dezertu zamilovaná a je spokojená, že uvařila něco, co ostatní neznali.

Uklízení koňských bobků ve VIP Prostřeno ještě nebylo! A co ostatní překvapilo? Že po jídle budou uklízet bobky v koňských boxech, proto ten sportovní ohoz. „Nemám problém s tím, abych vzala vidle do rukou,“ říká Kateřina, která to od kolegyně bere jako hec. Chtěla snad Hanka vidět Moniku kydat hnůj?

„Zábava dobrá, protože nás neučila jezdit na koni, toho jsem se bál,“ říká Upír Krejčí. Říká toho ale mnohem víc na adresu hostitelky, která není hluchá a jíž tím zkazí náladu. „Upír je značně opilej a já jsem doplatila na to, že jsem chtěla bejt hodná, a dneska jsem to odnesla, protože lidi jsou svině,“ říká byť s úsměvem zklamaná Hanka Mašlíková, která zaslechla něco, co neměla.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Hanka Mašlíková
již ve čtvrtek 4.10. 2012 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková:

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Hanka Mašlíková
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hanka vařila výborně,je veselá a příjemná..Hlavně si na nic nehraje
Obrázek uživatelky
profil
Hanka vařila výborně,je veselá a příjemná..Hlavně si na nic nehraje
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles