Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno - Jiří Pomeje

26. 06. 2012 | Televizní tipy

Báječnou letní zábavu, celebrity a jejich vaření nabídne divákům Prima family v prázdninovém speciálu VIP Prostřeno! Čtyři známé osobnosti budou každý týden soutěžit o titul nejlepšího hostitele, který vyhraje zájezd.

 

Útlým dietářkám dá 26.6. 2012 v úterním VIP Prostřeno pěkně na frak Jiří Pomeje. Pozve kolegyně pod most, jak se obávají? Ne, do své oblíbené zakouřené hospody (Eva Decastelo nesnáší kouř), kde se na holky už těší štamgasti. A protože je určitě lepší jedlík než kuchař, má ve zdejší kuchyni zdatného rádce a pomocníka – kuchaře. Soupeřky to vidí kriticky: „Trošku mě naštvalo, když jsem přišla do kuchyně a zjistila, že tam má Jiří Pomeje na pomoc kuchaře – a ne jednoho,“ stěžuje si Agáta Hanychová. Je to ale nutnost. Jako správný megaloman a showman si totiž Jiří Pomeje s kapkou zlomyslnosti naplánoval pro VIP Prostřeno menu odpovídající potřebám regimentu. Pomíkovo „dietní“ menu obsahuje „octovou kyselost, Mendelsonovu pomstu, masitou chrupavku topmodelky a zmrzlou plachtu“. Přeloženo: Po kopci smažáků a hranolků přijde na řadu hora tataráku s topinkami, tlačenka s cibulí, báječné (celé!) pečené vepřové koleno pro každou z dívek a svatební polévka s obřím rakouským játrovým knedlíkem. Vše korunuje vražedná porce smažené zmrzliny.

 

VIP Prostřeno - Jiří Pomeje

Jak dámy 26.6. 2012 úterní VIP Prostřeno přežijí? Kupodivu se na pokrmy docela vrhnou! Dokonce odstrčí i alternativní vločky. Pro koho bude ale nakonec večer náročnější? Pro přeplněné žaludky štíhlých strávnic, nebo ulítaného hostitele? Jako kuchař má Jiří Pomeje pár krizí, ale snaží se do roztrhání těla. „Já se z toho po…! To jsem chtěl bejt machr před národem,“ ozývá se zoufale Jiří Pomeje z výčepu, kam se chodí zchladit. Samozřejmě při vaření a obsluze stále mluví, křičí, hraje a předvádí se. Jak už to tak Jiří Pomeje má. Vyhraje zájezd, co měl být původně svatební cestou? Z té už mezitím sešlo (zdroj TOP STAR magazín)… A jaká bude zábava? „Víte, jak si chlap představuje správnou zábavu? Lehnout si a koukat na televizi,“ tvrdí pozorný hostitel Jiří Pomeje a uloží dámy i s nezbytným ovladačem na matrace. „Zábava pro tři matky dobrá,“ vděčně zkonstatuje hyperaktivní Agáta Hanychová, která však už po minutce spočinutí počne opět všetečně šmejdit po lokále. Jak to bude dál?

 

Jiří Pomeje bude jako hostitel ve VIP Prostřeno v úterý 26.6. 2012 od 20:00 hod na Prima family.

 

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno - Eva Decastelo 

VIP Prostřeno - Eva Decastelo

 

 

VIP Prostřeno - Agáta Hanychová 

VIP Prostřeno - Agáta Hanychová

 

 

VIP Prostřeno - Martina Gavriely 

VIP Prostřeno - Martina Gavriely

 

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno - Jiří Pomeje:

VIP Prostřeno - Jiří Pomeje
VIP Prostřeno - Jiří Pomeje
VIP Prostřeno - Jiří Pomeje
VIP Prostřeno - Jiří Pomeje
VIP Prostřeno - Jiří Pomeje
VIP Prostřeno - Jiří Pomeje
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice