Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vital hair MAXX VOLUME pro větší objem vašeho účesu

18. 05. 2008 | Péče o vlasy
Právě nyní  rozšiřujeme  úspěšnou kolekci LYBAR VITAIL HAIR o nejžádanější stylingové přípravky - pro objem účesu. Pěnové tužidlo a lak na vlasy Vital Hair MAXX VOLUME.

Nové receptury tužidla a laku MAXX VOLUME s VOLUME komplexem potvrzují nový trend vlasového stylingu - objem účesu spojený s vitalitou vlasů a přirozeným vzhledem účesu.

Nový styling MAXX VOLUME Vital Hair tak dokáže nejen dodat vlasům požadovaný tvar a objem, ale také uhladit a uzavřít povrch vlasů, a tak je ochránit před poškozením, vysoušením nebo ztrátou barvy a lesku. I jemné vlasy mohou být s novým stylingem vitální, příjemné na dotyk a přirozeně upravené do požadovaného účesu.


Pěnové tužidlo MAXX VOLUME VITAL HAIR

Vital hair MAXX VOLUMEZaručuje díky novým polymerům a účinnému VITALIZER VOLUME KOMPLEXU s D-panthenolem skutečně snadné a efektní tvarování jemných vlasů, vitální a na dotek příjemné vlasy, dlouhotrvající objem a tvar účesu a přirozený pohyb vlasů. 200 ml stylingové pěny se silným fixačním efektem v dynamicky tvarované lahvičce s vínovým pěnovým adaptérem.




Lak na vlasy MAXX VOLUME VITAL HAIR

Efektivně a dlouhodobě fixuje tvar i objem účesu, nový MAXX VOLUME KOMPLEX v receptuře laku zajišťuje maximální zesílení, lesk a pružnost pro každý jednotlivý vlas. Po finální fixaci lakem vlasy působí přirozeným bohatým dojmem, mají zářivý lesk a jsou příjemné na dotek. 250 ml laku na vlasy se silným fixačním efektem v dynamicky tvarované lahvičce s novým praktickým rozprašovašovačem v atraktivní vínové barvě.



Zdroj: LYBAR

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já mám z CHŽ od Lybaru kúru,pěnové tužidlo i lak. Mám jemné vlasy a s touto značkou jsem moc spokojená!
Obrázek uživatelky
profil
Já mám tu kúru s pumpičkou,co byla i v chytrým kontu. Ale na to jsem bodíky neměla, pořád ji tam chválili, tak jsem si ji koupila. Není to místo tužila,ofinu si musí udělat,ale vlasy jsou potom super,žádná elektrika, jsem spokojená.
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem si ho včera koupila a je dobrý!Taky pěkně voní.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles