Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Víte, jak se nalíčit, pokud skrýváte oči za skly brýlí?

14. 08. 2014 | Trendy
Oči jsou prý oknem do duše… Pokud nosíte brýle, poutají Vaše oči pozornost ještě větší, než-li bez nich. Jak se nalíčit pokud skrýváte oči za skly brýlí? Stačí jen několik správných kroků při líčení a zajímavé obroučky. Vizážista Tomáš Vida Vám poradí, jak se stát z nenápadné blondýnky s brýlemi svůdnou intelektuálkou či extravagantní tmavovláskou.


Z jemné blondýnky svůdnou intelektuálkou!


PLEŤ

Pravidelné čištění pleti je jedním z nejdůležitějších kroků v rámci péče o pleť. Ráno i večer odstraňte všechny nečistoty. Pro dostatečnou ochranu pleti před vnějšími vlivy použijte krém. Poté na celou tvář naneste zkrášlující fluidy. Bronzujícím fluidem zvýrazníte kontury, naneste ho proto pod lícní kosti a na čelo. Nakonec na celou tvář, ideálně kulatým štětcem, aplikujte světle růžový rozjasňovač.

líčení s brýlemiOČI

Nejdříve použijte bázi pod oční stíny, která dokonale zmatní oční okolí a připraví ho na aplikaci očních stínů. Na celé pohyblivé víčko naneste minerální oční stíny s třpytivým efektem. Pro dokonalé orámování oči obtáhněte výraznou černou linkou směrem ke spánkům. Nezapomeňte na řasenku, ta dokonale zvýrazní líčení očí pod brýlemi.

TIP

Ať už máte jako blondýnka kratší, nebo delší řasy, nenalíčené působí nevýrazně. Je to dané tím, že jsou světlé. Použijte sitě černou řasenku pro jejich zvýranění.

RTY

Na jemné zvýraznění rtů použijte rtěnku, nebo lesk.  

TIP vizážisty

Jste blondýnka? Vsaďte na nápadnou černou linku a používejte jemnou škálu barev očních stínů i rtěnek a lesků na rty. Důležitý je, samozřejmě, výběr vhodných obrouček.


líčení s brýlemiExtravagantní tmavovláska!


PLEŤ

V péči o pleť začínejte vždy odlíčením. Dalším krokem je nanesení báze, která vyhladí povrch pleti, vyplní vrásky a póry, čímž sníží jejich viditelnost, a zamezí usazování make-upu. Zdokonaluje vzhled pleti, zjemňuje ji, fixuje líčení a zvyšuje odolnost make-upu. Ten zafixujte transparentním pudrem. Dosáhnete tak sametového vzhledu a zabráníte vzniku mastného pocitu v průběhu dne. Na závěr naneste tvářenku. Kombinace matných a rozjasňujícících odstínů vymodeluje tvář, dodá jí přirozené zabarvení a zdravý nádech.

OČI

Nejdříve použijte bázi pod oční stíny, která dokonale zmatní oční okolí a připraví ho na aplikaci očních stínů. Při líčení pod červené obroučky na celé pohyblivé víčko naneste pěnové oční stíny a pro dokonalé orámování očí vykreslete černou linku. Fialové hedvábné oční stíny použijte při líčení pod černé obroučky. Posledním krokem je řasenka, která dokonale zvýrazní líčení očí pod brýlemi.

RTY

Výrazné červené rty můžete sladit s extravagantním červeným rámem. Nejdříve použijte rtěnku a poté lesk. Při líčení k černým obroučkám nechejte vyniknout oči a rty zkrášlete nevtíravou kombinací rtěnky i lesku.

TIP vizážisty

Pokud se rozhodnete pro výrazné červené obroučky, líčení očí by mělo být velmi jemné. Při černých rámečcích můžete experimentovat s barvami a použít například kombinaci fialových odstínů.


Zdroj, foto: Dermacol


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Víte, jak se nalíčit, pokud skrýváte oči za skly brýlí?:

Víte, jak se nalíčit, pokud skrýváte oči za skly brýlí?
Víte, jak se nalíčit, pokud skrýváte oči za skly brýlí?
Víte, jak se nalíčit, pokud skrýváte oči za skly brýlí?
Víte, jak se nalíčit, pokud skrýváte oči za skly brýlí?
Víte, jak se nalíčit, pokud skrýváte oči za skly brýlí?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SYTĚ černouSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
se také skoro vůbec nelíčímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc se nelíčím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles