Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vitella Ictamo do každé lékárničky

9. 06. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Mít po ruce zklidňující pastu Vitella Ictamo Vám se může hodit při nenadálých kožních potížích. Bílý ichthyol a zinek pomůžou zklidnit svědění a podráždění u dětí i dospělých.

Alespoň malou lékárničku najdeme v každé domácnosti. Pravděpodobně i ta vaše obsahuje to nejdůležitější: léky proti bolesti, proti průjmu, teploměr, náplasti, obvazy a další zdravotnické vybavení a léky, které můžete nenadále či dlouhodobě potřebovat. Mezi ně by mělo patřit i několik přípravků na kůži. Hlavní jsou tři: dezinfekce, mast na suchou kůži a přípravek na ošetření kůže s protizánětlivými účinky.

Vitella IctamoNenadálé kožní potíže totiž dokážou pěkně potrápit: ať už jde o vyrážku, drobná poranění, puchýřky či svědění, u kterých ani nevíme, odkud se vzaly, ale z ničeho nic se na kůži „z čistého nebe“ objeví. U dětí, které na sebe nedávají příliš pozor, sahají na vše kolem sebe či trpí neštovicemi, pak může lékárenská kosmetika velmi pomoci od trápení a svědění. Je tedy vhodné mít blízko po ruce přípravek, který pomůže proti široké škále kožních problémů a dá se při podobných příznacích použít v podstatě univerzálně: od různých pupínků, popraskané koutky rtů až po svědivé štípance od komárů.

První pomocí při méně závažných kožních potížích je zklidňující pasta Vitella Ictamo. Receptura obsahuje dvě účinné látky, které působí proti začervenání, podráždění a svědění a pomůžou kůži k regeneraci. Bílý ichthyol zmírňuje podráždění, výrazně redukuje svědění a má protizánětlivé vlastnosti. Vitella IctamoOxid zinečnatý je minerální látka, která kůži zklidňuje a přispívá k jejímu hojení. Vitella Ictamo kombinuje bílý ichthyol a oxid zinečnatý v nedráždivém základu bez konzervantů, alkoholu, parabenů či parfemace, díky čemuž je velmi dobře snášená a zklidňující i pro velmi citlivou kůži. Ocení ji také lidé s různými dermatologickými problémy jako je atopie, akné, lupénka, seborrhoická a perorální dermatitida. Najdete ji, stejně jako další položky do domácí lékárničky, pouze v lékárnách.


Vitella Ictamo je vhodná pro péči o kůži s měně závažnými kožními obtížemi. Pokud vás nebo vaše blízké postihly problémy závažnější (výrazné porušení kůže, bolest, neobvyklé symptomy, atd.) doporučujeme jakoukoliv léčbu konzultovat s praktickým lékařem, dermatologem či pediatrem.


Pasta Vitella Ictamo je k dostání v balení 30 g a 75 g. Najdete ji v lékárnách či online zde.

 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !