Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vlasy jako kuře

3. 05. 2018 | Vaše příběhy
Chtěla bych se vám všem „pochlubit“, jak jsem si doma barvila vlasy. Určitě už všichni dopředu tušíte, že to dopadlo katastrofálně, což taky dopadlo. 

Moje přírodní barva vlasů je tmavě hnědá, nosila jsem je zatím celý dosavadní život a já tak nějak zatoužila po změně. O stříhání jsem nechtěla ani slyšet, protože mi vlasy rostou strašně pomalu a jsem ráda, když je mám aspoň po lopatky. I když můj sen je mít do půli pasu. Tak doufám, že do šedesáti mi aspoň tak dorostou :D Mimochodem zkoušela jsem i různé přípravky, jako třeba vitamíny i vlasová tonika, ale nic mi nepomohlo. Reklama je prostě klamavá. Zatímco já si vlasy zatím nebarvila a moje známá ano, tak bylo nespravedlivé, že jí rostly vlasy téměř před očima! Přitom by to snad mělo být naopak. 

Ale abych se vrátila k barvení.
Šla jsem do drogerie, kde na mě koukalo asi třicet druhů blond barev. Přiznávám, že mě to zarazilo, a tak jsem vybírala snad deset minut. A já blázen si vybrala rovnou platinovou blond! Nikdy by mě nenapadlo, že to bude fakt běh na dlouhou trať. Já bláhová si myslela, že vlasy budu mít přesně jako na krabičce. Ano, i tak jemné a hebké, jak výrobce sliboval.
A tak jsem přišla domů se dvěma krabičkami, abych barvy měla dost. Vše jsem si dle návodu namíchala do kelímku a pustila se do barvení.

Málem jsem prvně omdlela z neuvěřitelného smradu a bála jsem se, že je barva zkažená, ale pak jsem to přešla a pustila se do toho. Prostě jsem nabrala barvu do ruky, na které jsem měla rukavici a postupně vše plácala na vlasy. Za pět minut bylo hotovo. Dala jsem si přes vlasy igelitový sáček pro lepší efekt a pustila jsem se do úklidu. Barvící dobu jsem si pečlivě hlídala. Přesně po 40 minutách jsem šla do koupelny a barvu smyla. Poctivě jsem si vlasy umyla nadvakrát šamponem, použila přiložený balzám, zabalila do ručníku a po minutě ručník sundala.   A pak přišel šok! Kde je ta téměř stříbrná platinová blond? Na hlavě jsem místo toho měla barvu, co připomínala kuřecí žluť !!

Modlila jsem se, aby až vlasy uschnou, že se odstín změní, ale bohužel. Kuře na hlavě mi zůstalo. Nevěděla jsem, jestli umřít nebo brečet. Chtěla jsem své hnědé vlasy zpět. Navíc když mi vlasy uschly, tak jsem je měla zesláblé, přesušené a o konečcích ani nemluvě. Nevěděla jsem, co mám dělat. Rychle jsem volala sestře, ať mi okamžitě běží pro hnědou barvu na vlasy. Naštěstí do hodiny byla u mě. Nejenže se mi smála, ale taky mi nadala, že jsem měla jít do salonu. Ano, to už vím taky. A závěr? Musela jsem si vlasy zkrátit o deset cm, protože byly divně přesušené a suché. :( 


AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moje kamarádka se kdysi obarvila na blond a jak vlezla v Itálii do moře, tak jí blond zezelenaloSmajlík...takže kuře dobrý..
Obrázek uživatelky
profil
Zkuste brát 1 tabletku B-komplexu, jsou to vitamíny skupiny B, beru ho na kožní problémy, mám pevné vlasy a dost rychle rostou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles