Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V létě potřebuje pokožka pravidelnou péči. Na co byste neměli zapomínat?

25. 06. 2018 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Sluníčko, chlorovaná či slaná voda, pot, vlhkost a horko – teplé letní měsíce jsou pro naši pleť velmi náročné a mohou mít až devastující účinky.


„Kůže je důležitým orgánem lidského těla. Odděluje a chrání vnitřní organismus od působení zevního prostředí,“ komentuje MUDr. Lucie Jarešová z ambulance všeobecné a estetické dermatologie LDermaMedEst a dodává: „A protože se očista kožního povrchu stala nepostradatelnou součástí našeho života, neměli bychom zapomínat na to, že při častém mytí nebo používání mycích houbiček může docházet k porušení ochranných mechanismů kůže.“

Základem každé péče by tak měla být hydratace. Pravidelné používání hydratačních krémů, neuškodí ani zařadit jednou až dvakrát týdně intenzivní hydratační masku, která vaši pleť zvláční. Samozřejmě byste neměli zapomínat ani na pravidelný pitný režim, který je pro pokožku také velmi důležitý.

Braun FaceSpa Pro„Při čištění obličeje je vhodné nejprve odstranit líčidla pomocí čistící emulze, poté setřít emulzi vodou a aplikovat krém. Hydratační krémy zvyšují obsah vody v pokožce. Před aplikací je vhodné kůži zvlčit vodou. Kůže je pro látky ze zevního prostředí propustná pouze omezeně, záleží na velikosti částic. Použití přístrojů s mikrovibracemi zlepšuje absorpci krémů a sér, pleť je po ošetření jemnější,“ dodává MUDr. Jarešová.

Braun FaceSpa Pro kombinuje několik funkcí a pomáhá tak nejen s odstraněním nežádoucích chloupků a s čistěním pleti, ale nově s celkovou regenerací pokožky. Přístroj disponuje několika vyměnitelnými nástavci - epilátorem, čisticími kartáčky a nově i unikátní kovovou tonizační hlavou MicroVibration. Ta vytváří speciální mikro-vibrace, čímž zajišťuje lepší absorpci krémů a sér do pokožky pro ještě jemnější a vláčnější pleť.
Systém vyměnitelných nástavců odstraní chloupky na obličeji a zároveň hloubkově vyčistí pleť. Epilační hlava dokáže odstranit až čtyřikrát kratší chloupky než vosk, a i ty nejjemnější zachytí s absolutní přesností. Čisticí kartáčky jemně, ale důkladně vyčistí póry, a to až šestkrát lépe, než je tomu při ručním čištění.
K dostání například na alza.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !