Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Voda životabudič pro vlasy

2. 07. 2014 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Voda, voda a zase voda. Zkuste si představit, že se tato základní složka vytratí z našich životů… Člověk si řekne, obyčejná voda, ale jak by se nám bez ní žilo? Je zkrátka pro náš organismus i život zcela nepostradatelná.

To platí i v případě péče o naše vlasy, zvláště v letních měsících je nutné je hydratovat, vyživovat. Jedině tak docílíme jejich zregenerování. A v létě se pak můžeme pyšnit krásnou, zdravou a hydratovanou kšticí. Sluneční paprsky ještě tento efekt více podtrhnou. Proč nebýt za hvězdu?!

Mějte na paměti, že i při cestování byste měli mít svůj oblíbený vlasový prostředek stále při sobě. Z nabídky vlasového specialisty www.brazilkeratin.cz si určitě svého favorita v péči o vlasy vyberete. Využijte letní akce. Nakupte Hair Oil 150 ml a ZDARMA k němu dostanete Hair Oil 25 ml, který jistě oceníte právě na cestách.
Brazil Keratin

Jak poznáte, že jsou vaše vlasy poškozené a potřebují speciální péči? Vlasové vlákno se oslabuje a vlasy se velmi často začnou lámat. Také se zacuchávají a jejich úprava není snadná. Časté fénování, kulmování, tupírování a používání nesprávných rozčesávacích kartáčů jim také zrovna nepřidá. Sluneční paprsky vám ale pomůžou, fén ukliďte do šuplíku, ten nebudete v horkých dnech potřebovat. Vlasům jen prospěje sluneční hřejivá síla.
Jednoduchý přirozený styl je největším hitem letošního léta. Majitelky vlnitých nebo kudrnatých vlasů tak mají vyhráno.

Jak jistě víte, vlasy jsou v létě vysušovány více než jindy. Proto byste měly používat kvalitní oleje v průběhu celého léta. Kvalitní olej poznáte jednoduše – vlasy nezůstanou po nanesení extrémně mastné, olej by se měl totiž vstřebat okamžitě. Když zvolíte Jojobový olej nebo Hair Repairt treatment nesáhnete vedle!
 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Voda životabudič pro vlasy:

Voda životabudič pro vlasy
Voda životabudič pro vlasy
Voda životabudič pro vlasy
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík to je kousek od nás Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
No možná jo Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky jižní moravaSmajlíkto je ale úrodaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nesmutni holka, berem tě do party
Takže za půl hoďky tady a všechny bez rozdílu bydliště SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nejsi, já jsem z MostuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles