Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Voda životabudič pro vlasy

2. 07. 2014 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Voda, voda a zase voda. Zkuste si představit, že se tato základní složka vytratí z našich životů… Člověk si řekne, obyčejná voda, ale jak by se nám bez ní žilo? Je zkrátka pro náš organismus i život zcela nepostradatelná.

To platí i v případě péče o naše vlasy, zvláště v letních měsících je nutné je hydratovat, vyživovat. Jedině tak docílíme jejich zregenerování. A v létě se pak můžeme pyšnit krásnou, zdravou a hydratovanou kšticí. Sluneční paprsky ještě tento efekt více podtrhnou. Proč nebýt za hvězdu?!

Mějte na paměti, že i při cestování byste měli mít svůj oblíbený vlasový prostředek stále při sobě. Z nabídky vlasového specialisty www.brazilkeratin.cz si určitě svého favorita v péči o vlasy vyberete. Využijte letní akce. Nakupte Hair Oil 150 ml a ZDARMA k němu dostanete Hair Oil 25 ml, který jistě oceníte právě na cestách.
Brazil Keratin

Jak poznáte, že jsou vaše vlasy poškozené a potřebují speciální péči? Vlasové vlákno se oslabuje a vlasy se velmi často začnou lámat. Také se zacuchávají a jejich úprava není snadná. Časté fénování, kulmování, tupírování a používání nesprávných rozčesávacích kartáčů jim také zrovna nepřidá. Sluneční paprsky vám ale pomůžou, fén ukliďte do šuplíku, ten nebudete v horkých dnech potřebovat. Vlasům jen prospěje sluneční hřejivá síla.
Jednoduchý přirozený styl je největším hitem letošního léta. Majitelky vlnitých nebo kudrnatých vlasů tak mají vyhráno.

Jak jistě víte, vlasy jsou v létě vysušovány více než jindy. Proto byste měly používat kvalitní oleje v průběhu celého léta. Kvalitní olej poznáte jednoduše – vlasy nezůstanou po nanesení extrémně mastné, olej by se měl totiž vstřebat okamžitě. Když zvolíte Jojobový olej nebo Hair Repairt treatment nesáhnete vedle!
 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Voda životabudič pro vlasy:

Voda životabudič pro vlasy
Voda životabudič pro vlasy
Voda životabudič pro vlasy
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já jsem z Chebu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u Pejhřimova nemýlím-li se že?

Ale díky pokecu ta půlhoďka utekla že?
Obrázek uživatelky
profil
taky jižní moravaSmajlíkto je ale úrodaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Makyko takže M.D. Evy matka
Obrázek uživatelky
profil
a já jsem zde asi jediná z Ústeckého kraje a z DuchcovaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles