Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodnář - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Vodnář (21.1. - 19.2.)


Milí Vodnáři, nový rok je ideální příležitostí k nápravě starých křivd a nedorozumění. Pokud vás trápí pošramocené vztahy, můžete počítat s tím, že rok 2017 má silný potenciál uvést vše do klidu a harmonie. Zmobilizujte svoje síly, jen tak poznáte, jak silnou osobností jste a co vše dokážete zvládnout. Nezapomínejte na všechny, kteří vám v životě pomohli – rodiče, sourozenci a přátelé.

Vodnář

- roční horoskop na rok 2017



Zdraví

Nejlepší radou pro vaše znamení je – udělejte si konečně čas sami na sebe. Vodnáři často řeší věci za druhé a vlastní běžné starosti odkládají. Napětí a stres uvolněte sportem, prospějí vám i masáže. Také silně prožívané negativní emoce, jako je strach, žárlivost apod., které mohou mít za následek poruchy imunity. Napjaté konstelace lze očekávat během května, buďte opatrnější i v silničním provozu. Delší dovolenou si dopřejte v srpnu, kdy pro vás bude náročné planetární postavení. Koncem roku se budete díky zvýšené péči o sebe cítit klidnější, vyrovnanější a celkově fit.

Láska a vztahy

Váš život je plný vzruchu a spěchu, zkuste se zastavit a vážit si drobných radostí, které zažíváte každý den. Přicházejí nové možnosti a těm, kdo stojí o navázání vztahů, se blýská na časy, potkáte zajímavý protějšek, který vaši náklonnost opětuje. Pro nezadané zrozence tohoto znamení na jaře a v létě nastává velká šance potkat svoji spřízněnou duši. Neseďte doma, vyrazte do společnosti a užívejte si přízeň opačného pohlaví. Věnujte dostatek pozornosti svému partnerovi, v opačném případě můžete očekávat problémy. Léto přinese napětí, nedorozumění a hádky. Pokud problémy ustojíte, vše se vrátí do normálu a váš vztah bude bez trhlin pokračovat dále.


Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

Mnoho Vodnářů touží po nezávislé práci, neradi pracují v zaměstnaneckém poměru, těžko přijímají autority, a proto mívají v práci obvykle problémy. V průběhu roku budete mít nové možnosti seberealizace. Směle plánujte a nenechte se nikým a ničím odradit. Výsledky se možná nedostaví hned, ale nečinnost a lenost nebude mít v roce 2017 šanci. K uskutečnění plánů a přání nadchází nejlepší čas během února až března, skvělým obdobím je také duben a květen. Letní období vás bude vyzývat k odpočinku. V druhé polovině října mohou přijít nové zajímavé nabídky, kterým neodoláte.

Peníze

Lpění na majetku a penězích je něco, co k vám moc nepatří. Je vysoce pravděpodobné, že vám do cesty vstoupí lidé, kteří by se rádi přiživili na vaší práci a úspěchu. Nezapomeňte, že podvodníci jsou pořádně vychytralí a nenechte se vehnat do zdánlivě výhodné investice. Buďte pečliví na smlouvy, podpisy a i ve finančních záležitostech se snažte o maximální přesnost a čestnost. Projděte si všechny účty, faktury a sociální a zdravotní odvody, případné resty dejte pokud možno urychleně do pořádku. V jarních měsících se vylepší vaše finanční situace, získáte nové zdroje příjmu. Na větší vydání se připravte v závěru roku, nejen kvůli vánočním svátkům, ale i potřebě strávit volné dny někde na horách nebo v teplejších krajích.

Hvězdy vám radí!

Milí Vodnáři, jste pracovití, ale postrádáte dostatek trpělivosti, bez které své cíle a ideály jen těžko zrealizujete. Pokud se vám nedaří, vaším největším nedostatkem je, že snadno podléháte lhostejnosti a netečnosti a nedokážete náležitě využít svojí originalitu. Zachovejte nadhled a ovládejte se. Pak se teprve můžete dostat tam, kam chcete!


Vodnář - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles