Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodnář - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)


Milí Vodnáři, horoskop na rok 2018 vám slibuje pozitivní rok plný krásných okamžiků a překvapení. Nespoléhejte se ale na štěstí a pocit, že vám vše projde, neboť bez pořádné dávky úsilí a trpělivosti to nepůjde. V minulých letech jste se mohli setkat s osobní nejistotou, pracovní nepohodou a problémy se vztahy. Tento rok přináší prostor k tomu, abyste si vše mohli srovnat v hlavě a uvědomit si, co jste dělali špatně. V některých oblastech života se budete muset přizpůsobit, jinde naopak držet pevně a neochvějně svých názorů a rozhodnutí a bránit je proti všem a všemu. Celkově bude tento rok tvořit základ pro mnohá zlepšení nejen po celý rok, ale i v letech příštích. V roce 2018 je nutné poučit se z chyb, které jste v minulosti udělali a díky tomu se vám podaří lépe porozumět přítomnosti!
 


Vodnář

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

Práce a kariéra v roce 2018 přinese všem Vodnářům více radosti, než problémů. V únoru pocítíte ohromný příliv energie, která vám otevře novou životní kapitolu. Nebraňte se novým výzvám! Otevřou se před vámi nové perspektivy, vrhnete se do nových projektů a aktivit. Možná budete kvůli práci i cestovat do zahraničí. Bude to pro vás optimální období, kdy můžete vyniknout a zvednout svou prestiž. Směle plánujte a nenechte se nikým a ničím odradit. Vaše snaha bude korunována úspěchem. Výsledky se možná nedostaví hned, ale nečinnost a lenost nebudete mít v tomto roce prostor. V průběhu jara nebo začátkem léta můžete změnit práci, čímž si výrazně polepšíte.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Období hojnosti vás čeká na začátku roku, pravděpodobně přijdou i nějaké nečekané peníze a odměny, očekávat můžete i zvýšení platu. Ještě na jaře to bude skvělé a po finanční stránce vám nebude nic chybět. Čeká vás posun v kariéře a těšit se můžete i na skvělé finanční zajištění. V polovině roku však přijde krize, lze očekávat velké výdaje související s bydlením. Podaří se vám situaci zklidnit, ale až do konce roku vás čeká spíše finanční stagnace než výrazný posun k lepšímu. Raději si na začátku roku dávejte nějaké peníze stranou, vyhnete se tak pozdějším komplikacím. Dobrý pozor dávejte na to, do jaké banky ukládáte svoje finance, ale také komu půjčujete a na jak dlouho. Vše si předem pořádně ujasněte, ať se nedostanete do nepříjemných problémů. 
 

Zdraví

Vodnáři by v roce 2018 měli být obezřetní v oblasti zdraví. Vyplatí se dbát zvýšené ostražitosti, preventivní prohlídky u gynekologa nebo praktického lékaře neodkládejte. K lékařům asi nikdo nechodí s potěšením, ale vám se odkládání nemusí vyplatit. Během roku vás bude provázet stres, nespavost a únava, více odpočívejte a dopřejte si pravidelnou dovolenou. Pozor na dolní končetiny, neboť jsou to vaše citlivá místa, postihnout vás mohou bolesti, křeče či úrazy nohou.

Láska a vztahy

V minulosti se vám občas mohlo zdát, že váš milostný život je na bodu mrazu. Že mu chybí jiskra a ve vztahu je nuda a stereotyp. V roce 2018 se připravte na celou škálu nových a spontánních situací. První polovina roku přinese jasno do oblasti vztahů. Je vhodné dořešit veškeré vztahy, ukončit vše nevyhovující a nastavit nová pravidla. Dlouhodobým vztahům přeje hlavně podzim, zadaným Vodnářům se podaří jejich lásku upevnit a posunout dále. Nezadaní Vodnáři s trochou štěstí konečně potkají svého vysněného partnera. Zvláště na závěr roku vás čeká úžasný flirt a láska, užijete si skvělý konec roku.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Dejte si pozor na impulzivní jednání a věci si pořádně promyslete. Nechte si občas i poradit od vašich přátel, abyste získali i jiný úhel pohledu.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Nikdo není lepší nebo horší. Všichni jsme si rovni a všichni máme stejný potenciál.


Vodnář - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle