Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodní radovánky

8. 07. 2010 | Vaše příběhy

Bylo to v loni v létě. Bylo horko a můj syn Míša, tehdy měl 7 roků se rozhodl, že nám den zpříjemní. Vzal si hrníček, naplnil ho vodou a jako ten nejhodnější syn, synovec a vnuk, chodil za všemi a ptal se, jestli nás může osvěžit. Začalo to tak nevinně.

Nejdřív jsme mu říkali, ať nám nalije trochu vody na nohy, nebo ruce. Jeho to začalo moc bavit a rozhodl se, že když mu něco málo dovolíme, tak to využije. Za chvíli jsme byli všichni mokří. Míša se nám smál. Po chvíli se ani na nic neptal a lil na nás vodu hlava nehlava. To byla zábava. 


Nakonec se moje sestra Katka rozhodla, že na něj něco vymyslí. Řekla mu, ať jí teď nepolívá, protože si musí odskočit, ale že za chvíli přijde a pak jí může polít. Tak si Míša čapl pod schody a čekal na ní, že jí překvapí až vyjde z domu, postraší jí a polije. Jenomže náš taťka byl šikovný a Katce prozradil, že Míša na ní čeká pod schody.
To jste měli vidět. Míša celý netrpělivý čekal, chechtal se a věřil, že Katku dostane. Ale chudáček, kdyby věděl co ho čeká. Jsem ráda, že se mi podařilo v poslední chvíli udělat fotku a myslím, že je velice pěkná, že se povedla.
Takže ještě to popíšu. Katka potichu otevřela dveře, aby Míša ani netušil, že je už venku a vylila na něj celý kýbl vody.

V její obličeji je vidět tu radost, s jakou ten čin provedla, Míšův obličej je taky bezchybný. Byl nešťastný, že ho Katka takhle dostala, ale nejvíc ho mrzelo, že ho to nenapadlo dřív, než jí.
Od té doby, když se Míša k nám blížil s hrníčkem, i když byl prázdný, tak jsme mu už moc nevěřili. Vždy jsme počítali s tím, že to nemusí mít suchý konec.
Takhle nádherně jsme si užívali loňské prázdniny a moc doufáme, že i toto léto bude pěkné, i když nám počasí zatím nepřeje.
Tak všem přeji krásné teplé léto a hodně vody...

 

Jeranis - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Fotka super (škoda, že není větší). Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles