Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi

12. 01. 2015 | Televizní tipy
Když se na vltavských vlnách houpe mrtvola kandidáta na senátora, nemusí za tím být jen politika. Premiéra nového televizního seriálu o neobvyklém odhalování zločinu.

Radek Ryba ze seriálu V seriálu Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi má za sebou řadu veřejně prospěšných aktivit, získal si respekt i ocenění, nebojí se prosazovat své názory. Politickým oponentům je solí v očích, z řad komunistů zaznívají hlasy, které jeho minulost očerňují. Skrývá totalitní minulost kořeny dnešní vraždy? Holina ze seriálu V seriálu Vraždy v kruhu - Kamarád v Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzinouzi si tím není jistý. Hledá motiv v Rybově manželství s krásnou modelkou (V. Erbová), v jeho zhoršující se finanční situaci, v utajeném vydírání. Navštíví Sabinin kurs astrologie, aby s ní a jejími studenty domnělé motivy vraždy konzultoval.

Číslo na Rybově paži však nedává smysl. Proč si vrah svou oběť před smrtí označil jako kus dobytka určený pro porážku? Odpověď zná možná reportérka Televize Vize (A. Gondíková), kterou pachatel nečekaně osloví a začne před ní odkrývat karty. Karty, se kterými nikdo nemůže vyhrát.

V seriálu Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi hrají: I. Trojan, R. Krajčo, H. Vagnerová, P. Oubram, M. Němec, J. Štrébl, A. Petřeková, J. Dulava, V. Erbová, A. Kraus, M. Eliášová, A. Gondíková a další. Scénář I. Procházková. Kamera L. Hyksa. Režie I. Pokorný (Premiéra)

Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi můžete sledovat 12. 1. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Foto: Zuzana Páchová, Dagmar Vyhnálková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi:

Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi
Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi
Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi
Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi
Vraždy v kruhu - Kamarád v nouzi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !