Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň

2. 03. 2015 | Televizní tipy
Školní rok končí pro septimány tragicky. Všichni měli zavražděnou třídní učitelku rádi. Opravdu? Premiéra nového televizního seriálu Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň o neobvyklém odhalování zločinu.

Školní rok končí pro septimány tragicky. Všichni měli zavražděnou třídní učitelku rádi. Opravdu? V den své smrti ještě rozdávala pětky u tabule. Jasně to dokazuje videozáznam pořízený jedním ze studentů.

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůňProfesor Neumaier (O. Vízner) z Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň, otec zavražděné, je velkým stoupencem astrologie, díky které pomůže Holinovi rozkrýt povahu své dcery. Romantický výlet do Vídně umožní Sabině a Rosťovi navštívit strýce mrtvé učitelky. Ten jim svěří, že jeho neteř měla tajný vztah. Svědčí o tom i nalezená podkova s milostným vyznáním a prstýnek v zamknutém šuplíku. Kdo byl dárce a proč musel zůstat v tajnosti?

Zástupce ředitele přizná, že o svou kolegyni stál.
S jejím odmítnutím se údajně dávno smířil. Holina je v seriálu Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň přesvědčený, že zmizení septimána Jindry a peníze chybějící na účtu jeho otce mají s vraždou úzkou souvislost. Zatčení domovníka Zajíčka (J. Wohanka) vynese na povrch pravdu o anonymních dopisech. Zajíček ví, kdo byl v bytě jeho sousedky naposledy. Ví to i její mluvící papoušek.

V seriálu Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň hrají I. Trojan, R. Krajčo, H. Vagnerová, M. Němec, J. Štrébl, A. Petřeková, V. Vondráček, D. Suchařípa, O. Vízner, J. Wohanka a další.

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň můžete sledovat 2. 3. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Zuzana Páchová, Dagmar Vyhnálková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň:

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles