Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni

23. 03. 2015 | Televizní tipy
Milostné dostaveníčko skončí v seriálu Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni smrtí. Svatováclavská noc zahalí stopy a ten, kdo se je snaží číst, musí zemřít. Premiéra nového televizního seriálu o neobvyklém odhalování zločinu.

Milostné dostaveníčko skončí smrtí. Svatováclavská noc zahalí stopy a ten, kdo se je snaží číst, musí zemřít. Smrt mladého novináře Augusty (I. Lupták) napovídá, že kauza, které byl na stopě, mohla ohrozit kariéru řady vlivných a mocných lidí. Byl umlčen, ale jeho bratr (O. Brousek), kolegové z novin a poručice Saidlová (P. Beretová), která Augustovo zmizení vyšetřovala, navedou Holinu na správnou stopu.

Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovniNení náhodou, že se Augusta ze seriálu Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni před svou smrtí hodně pohyboval kolem ekonomické fakulty. Studentka Erika (E. Křenková), která má kontakty k náměstkovi Čermákovi (M. Roden), ale i dalším mužům z byznysu a politiky, evidentně tuší, co předcházelo brutální smrti její kamarádky Julie.

Jak ale Eriku přimět, aby mluvila? Teprve strach ji donutí spolupracovat. Lavina se dá do pohybu, ale Holina si stále není jistý, jestli Julii a Augustu zabil tentýž člověk. Některé nitky pátrání vedou za hranice a jiné tak vysoko, že ani přímé důkazy viníka nedostanou za mříže.

V seriálu Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni hrají: I. Trojan, R. Krajčo, M. Němec, J. Štrébl, A. Petřeková, M. Roden, V. Freimanová, O. Brousek, E. Křenková a další.

Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni můžete sledovat 23. 3. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Zuzana Páchová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni:

Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni
Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni
Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni
Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni
Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !