Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vraždy v kruhu - Ve jménu otce

16. 02. 2015 | Televizní tipy
V noční tramvaji se dobře spí i zabíjí. Měl vrah motiv, nebo si vraždou zprostředkoval adrenalinový zážitek? Premiéra nového televizního seriálu Vraždy v kruhu - Ve jménu otce o neobvyklém odhalování zločinu.

V noční tramvaji se dobře spí i zabíjí. Měl vrah motiv, nebo si vraždou zprostředkoval adrenalinový zážitek? Bývalý primář neurologické kliniky Gabrhel měl mnoho vděčných pacientů a zdánlivě žádné nepřátele. Vlastním úsilím se vypracoval, založil rodinu. Právě v jeho rodině ale Holina cítí nebezpečné napětí. Proč tráví paní Gabrhelová tolik času v bohnické léčebně?

Vraždy v kruhu - Ve jménu otceJe z psychiatrického oddělení opravdu těžké bez povšimnutí odejít? Gabrhelův syn ze seriálu Vraždy v kruhu - Ve jménu otce, chirurg (J. Vondráček), od samého začátku s kriminalisty spolupracuje. Jeho zvyky jsou podivné. Chodí o půlnoci nakupovat, ví, kam otec schovává klíč od sekretáře, a nemá zábrany mu vlézt do počítače. Gabrhelova kolegyně Uhlířová (P. Bučková) naváže během vyšetřování s Mariánem intimní vztah. Vězí za tím skrytá strategie? Anebo vědí pravdu Gabrhelovi pacienti (R. Holub) a jejich příbuzní (M. Myšička, B. Hrzánová)?

|V seriálu Vraždy v kruhu - Ve jménu otce hrají: I. Trojan, R. Krajčo, H. Vagnerová, P. Oubram, M. Němec, J. Štrébl, A. Petřeková, J. Vondráček, M. Myšička, B. Hrzánová, R. Holub, P. Bučková a další.

Vraždy v kruhu - Ve jménu otce můžete sledovat 16. 2. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Zuzana Páchová, Dagmar Vyhnálková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vraždy v kruhu - Ve jménu otce:

Vraždy v kruhu - Ve jménu otce
Vraždy v kruhu - Ve jménu otce
Vraždy v kruhu - Ve jménu otce
Vraždy v kruhu - Ve jménu otce
Vraždy v kruhu - Ve jménu otce
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !