Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vše, co jste chtěli vědět o módě

7. 11. 2018 | Knižní tipy
Název: Vše, co jste chtěli vědět o módě
Autor: Ada Bartlová
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 26. 9. 2018
Formát: 180 x 225 mm
Vazba: Pevná s přebalem
Počet stran: 408 stran
Cena: 398 Kč

Taková kniha o stylu tu ještě nebyla!

Ada Bartlová, zakladatelka blogu Módní peklo, se proslavila nejen nemilosrdnou kritikou oděvních nešvarů, ale také užitečnými radami a bystrými postřehy ze světa módy. Z posbíraných znalostí a zkušeností teď sestavila knihu pro ženy, které už mají plné zuby tisíckrát opakovaných řečí o francouzském šarmu a slim džínách jako základu šatníku.

Kniha obsahuje nejen tipy, jak oblékat různé typy postavy a jak najít „své“ barvy, ale také kapitolu o materiálech, o tom, jak poznat kvalitní oblečení a o zákulisí módního průmyslu. Proč je tak těžké sehnat kvalitní bavlněné tričko? Jak výrobci levného oblečení šidí zákazníky?

Vše, co jste chtěli vědět o móděNa co byste měly v obchodech dávat pozor, abyste si odnesly dobře padnoucí šaty? Nezapomnělo se ani na pekelné módní chyby, samozřejmě včetně rad, jak se jim vyhnout. A pro ty, které hledají svůj styl, je určena ilustrovaná encyklopedie, která jich obsahuje přes tři desítky – od sportovní elegance po dramatický glamour, od minimalismu po bohémskou eklektiku.

Kniha vychází z českých reálií, respektuje místní zvyklosti (občas, pravda, spíš jízlivě nerespektuje) a radí, jak na nákupy v českých obchodech, salonech a showroomech.


O autorce knihy Vše, co jste chtěli vědět o módě:


Ada Bartlová se narodila do krejčovské rodiny a už od malička věděla, že každé šaty nemají jen líc, ale i rub a že ani jednu stranu nelze ošidit. Když v roce 2010 založila blog Módní peklo, obula se nejen do módních nedostatků z ulice, ale i do šlendriánu v obchodech a českých návrhářů zamrzlých v minulém století.

Popularity, kterou jí blog přinesl, nakonec zkusila využít ke vzdělávání čtenářů, kteří kupodivu nejen neprotestovali, ale dokonce Módní peklo v roce 2012 odměnili Křišťálovou lupou v kategorii One (wo)man show. Ada vystudovala speciální pedagogiku na MU v Brně, kde také žije. Kromě módy a šití je jejím koníčkem čtení, tanec a aktivity s přáteli.

Tuto knihu Vše, co jste chtěli vědět o módě koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles