Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém

16. 11. 2010 | Pro ženy
1.)    Udělejte si průzkum
Udělejte pořádný průzkum v parfumerii i na internetu a vyberte si parfémy, které vás zajímají. Důvodem pro zařazení na první verzi seznamu může být zajímavá reklama, doporučení kamarádky nebo jen pěkný flakónek či název. První seznam může čítat i desítky názvů.


2.)    Podnikněte pátrání
Prohledejte web a najděte si informace o složení parfémů z vašeho seznamu. Na jeho základě vyřaďte vůně, které nekorespondují s vaší osobností a vkusem. Pokud máte ráda svěží květinové a citrusové vůně, můžete předpokládat, že parfém z orientální skupiny pro vás bude příliš těžký. Naopak milujete-li třeba vůni růží nebo mandarinek, můžete svůj původní seznam zúžit na několik málo jmen, které tuto oblíbenou vůni obsahují.

3.)    Zapojte nos
jak-vybrat-nejlepsi-parfemObejděte parfumerie a všechny vůně ze zúženého seznamu očichejte. Vzhledem k tomu, že parfémy voní na každém jinak, je nejlepší vyzkoušet je doslova na vlastní kůži. Čím delší je však váš seznam, tím více času bude třeba. V jeden den se nedoporučuje zkoušet víc než dvě až tři vůně, další už vaše čichové ústrojí nerozliší. V dobrých parfumeriích vám nabídnou dózu se zrnkovou kávou. Když k ní přičichnete, aroma kávy vůně ve vašem nose zneutralizuje a můžete pokračovat ve výběru.

4.)    Testujte ve všech podmínkách
K vůním, které prošly dalším kolem výběru, je dobré objednat si vialky – vzorky vůně v malých skleněných lahvičkách (do 2 ml) na vyzkoušení. Díky tomu můžete dát parfému více šancí a prověřit ho v různých situacích – v klidu o víkendu, ve škole, práci nebo při sportu. Ušetříte tak i peníze za parfém, který vás po pár dnech omrzí.

5.)    Nakupujte za nejlepší cenu
Je obecně známé, že parfémy se většinou dají sehnat levněji v internetových obchodech. „Je to díky tomu, že náklady na provoz e-shopu jsou nižší než náklady kamenných prodejen. I se započítáním poštovného vyjde parfém výhodněji,“ vysvětluje Daniel Kopecký. Projděte si několik internetových parfumerií a vyhledejte, která nabízí nejlepší cenu na váš vybraný parfém. Pozor, abyste porovnávaly vždy stejný typ intenzity a obsah. Pozornost věnujte také speciálním akcím. „Ke každé objednávce na našem e-shopu přídáváme jako dárek vialku – lahvičku se vzorkem vůně a balzám na rty. Při nákupu nad tisíc korun je poštovné zdarma. Zákazníci dostanou také kupón se slevou z dalšího nákupu,“ vypočítává Daniel Kopecký.

Zdroj: Parfemy.cz

Veronika J.
ChytráŽena.cz
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém:

Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém
Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už pár let používám Burberry Weekend.Perfektně mi sedíSmajlíkNé jednou se mi stalo že mne oslovil cizí člověk a ptal se co je to za vůniSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Fahrenheit
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda květinové vůně Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už dlouhé roky je moje nejoblíbenější vůně od Donny Karan - be delicius - zelené jablko, zatím ji žádný parfém nepřekonal.
Obrázek uživatelky
profil
........tela si libuji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles