Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém

16. 11. 2010 | Pro ženy
1.)    Udělejte si průzkum
Udělejte pořádný průzkum v parfumerii i na internetu a vyberte si parfémy, které vás zajímají. Důvodem pro zařazení na první verzi seznamu může být zajímavá reklama, doporučení kamarádky nebo jen pěkný flakónek či název. První seznam může čítat i desítky názvů.


2.)    Podnikněte pátrání
Prohledejte web a najděte si informace o složení parfémů z vašeho seznamu. Na jeho základě vyřaďte vůně, které nekorespondují s vaší osobností a vkusem. Pokud máte ráda svěží květinové a citrusové vůně, můžete předpokládat, že parfém z orientální skupiny pro vás bude příliš těžký. Naopak milujete-li třeba vůni růží nebo mandarinek, můžete svůj původní seznam zúžit na několik málo jmen, které tuto oblíbenou vůni obsahují.

3.)    Zapojte nos
jak-vybrat-nejlepsi-parfemObejděte parfumerie a všechny vůně ze zúženého seznamu očichejte. Vzhledem k tomu, že parfémy voní na každém jinak, je nejlepší vyzkoušet je doslova na vlastní kůži. Čím delší je však váš seznam, tím více času bude třeba. V jeden den se nedoporučuje zkoušet víc než dvě až tři vůně, další už vaše čichové ústrojí nerozliší. V dobrých parfumeriích vám nabídnou dózu se zrnkovou kávou. Když k ní přičichnete, aroma kávy vůně ve vašem nose zneutralizuje a můžete pokračovat ve výběru.

4.)    Testujte ve všech podmínkách
K vůním, které prošly dalším kolem výběru, je dobré objednat si vialky – vzorky vůně v malých skleněných lahvičkách (do 2 ml) na vyzkoušení. Díky tomu můžete dát parfému více šancí a prověřit ho v různých situacích – v klidu o víkendu, ve škole, práci nebo při sportu. Ušetříte tak i peníze za parfém, který vás po pár dnech omrzí.

5.)    Nakupujte za nejlepší cenu
Je obecně známé, že parfémy se většinou dají sehnat levněji v internetových obchodech. „Je to díky tomu, že náklady na provoz e-shopu jsou nižší než náklady kamenných prodejen. I se započítáním poštovného vyjde parfém výhodněji,“ vysvětluje Daniel Kopecký. Projděte si několik internetových parfumerií a vyhledejte, která nabízí nejlepší cenu na váš vybraný parfém. Pozor, abyste porovnávaly vždy stejný typ intenzity a obsah. Pozornost věnujte také speciálním akcím. „Ke každé objednávce na našem e-shopu přídáváme jako dárek vialku – lahvičku se vzorkem vůně a balzám na rty. Při nákupu nad tisíc korun je poštovné zdarma. Zákazníci dostanou také kupón se slevou z dalšího nákupu,“ vypočítává Daniel Kopecký.

Zdroj: Parfemy.cz

Veronika J.
ChytráŽena.cz
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém:

Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém
Vše o parfémech - Jak vybrat nejlepší parfém
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
bez parfemu rano neodejdu z koupelny,i kdyz nikam nevyrazim
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík já vůně taky mám ráda i chlapy navoněné.Ale všeho s mírou.Někteří pánové, na sobě mají celou parfumerií.A to je pak síla !!!
Obrázek uživatelky
profil
Já vůně miluji a hlavně navoňané chlapy.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Channel Chance!!!! a je tak drahyy!!!
Obrázek uživatelky
profil
mne sa páčo Salvatore
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles