Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Všechnopárty 23.8. 2014

23. 08. 2014 | Televizní tipy
Speciální vydání talk show Karla Šípa. V pořadu Všechnopárty ze dne 23.8. 2014 účinkují: E. Holubová, F. R. Čech, R. Skamene a P. Jablonský.
 

Všechnopárty v divadle Semafor je populární talk show Karla Šípa, se kterou se na obrazovce pravidelně setkáváte. Tentokrát oblíbený moderátor v povznesené náladě přivítá své hosty, s nimiž společně oslaví silvestrovskou noc. Mezi čtveřicí objevíme v pořadu Všechnopárty ze dne 23.8. 2014 vynikající herečku Evu Holubovou, populárního imitátora Petra Jablonského, muže mnoha profesí a zájmů Františka Ringo Čecha a velkého herce menší postavy Romana Skamene.

Všechnopárty 23.8. 2014Eva Holubová je držitelkou Českého lva z roku 2000 za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Ene bene. V letech 1997, 1999 a 2005 byla na tuto cenu nominována za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli ve filmech Knoflíkáři, Pelíšky a Skřítek. Za výkon ve filmu Účastníci zájezdu získala ocenění „nejlepší herecký výkon“ na festivalu Tribeca 2006 v New Yorku.

Český bubeník, zpěvák, textař, herec, komik, moderátor, politik, publicista, scenárista, dramatik, naivní malíř a spisovatel František Ringo Čech, původním jménem František Čech se narodil 9. července 1943 v Praze. V současnosti se především věnuje práci na svých obrazech, ale dál vystupuje i v zábavných televizních pořadech České televize. Čech uspořádal mnoho desítek výstav a jeho obrazy vlastní soukromé sbírky po celém světě. Université Blaise - Pascal de Clermont - Ferrand reprodukovala Čechův obraz Mozart a Sallieri v celosvětovém mozartovském katalogu.

Speciální vydání talk show Karla Šípa Všechnopárty můžete sledovat 23.8. 2014 od 20 hodin na ČT!


Zdroj: Česká televize
Foto: Jana Vargová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !