Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Všichni chlapi nejsou stejní

16. 05. 2008 | Vaše příběhy

Můj život se změnil ve chvíli, kdy jsem se dozvěděla, že se budeme stěhovat. Nastoupila jsem na novou školu, postupem času poznávala nové lidi, nenápadně pozorovala okolí a postupně jsem se dostávala k závěru, že jsem zvláštní osobnost a že nikdy nenajdu někoho, s kým si budu opravdu rozumět. Nebyla jsem na puberťácké výstřelky. Kluci měli o mě zájem, ale mě se jen protivili. Nakonec zjistili, že u mě nemají šanci a že jsem zcela nedobytná. Stále více se snažili se mnou aspoň navazovat přátelský kontakt. Žádali mě o rady, rozebírali jsme vztahy jiných apod. Od té doby jsem byla častěji v kontaktu s mužským okolí ale zvykala jsem si i na dívčí pomlouvání.


Když jsem začala studovat na střední škole, vše se uklidnilo, společnost byla také jiná, neuzavíraly se kroužky určitých lidí. Většina z nich se zabývala pouze studiem. Už jsem cítila potřebu mít někoho u sebe, někomu důvěřovat, popovídat si, cítit pohlazení a lásku. Najednou jsem se začala pohybovat mezi lidmi a vyhledávala jsem nějakou pravou pánskou společnost, která by mě dokázala uspokojit. Pokaždé jsem se zmýlila a čím dál víc jsem ztrácela naději a utvrzovala se v názoru, že všichni kluci jsou stejní a jde jim jen o sex.


Partnerské souznění - ilustrační foto

Střídalo se to mezi sebou jako zvířata, bylo to až ohavné. Dokonce má bývalá spolužačka zjistila, že onemocněla virem HIV. O to víc jsem k takovým lidem cítila odpor, začala odsuzovat podvody a časté střídání partnerů. Dřív jsem nad tím moc neuvažovala, plno mých spolužaček přišlo o panenství už ve 14-ti letech. Pro mě to bylo hrozně brzo, plno holek se chtělo s klukem vyspat, jen aby byli před ostatními IN. Mě to jako IN nepřipadalo. Sex přece není vše.


V zimě mi přijela sestřenice, domluvili jsme se, že si půjdeme někam zablbnout.Tady u nás měla půlku rodiny, měla jít s mnohem starším bratrancem. Pořád jsme se dohadovaly, až jsem nakonec polevila a šla s ní. Kecali jsme, popíjeli, až si k nám přisedl jeden zajímavý člověk. Hned jsem si řekla: jo, to je ale kus, ten by stál za hřích, má opravdu úžasnej zadeček.  Ale pak jsem si všimla, že patří do skupiny motorkářů. Neměla jsem je vůbec ráda, pro to, co jsem o nich slýchávala apod. Proto jsem si od něho dávala odstup. Pak došlo k hádce a celý večer jsme strávili výměnou názorů až to skončilo sprostou urážkou, kterou jsem vypustila v záchvatu vzteku z úst. Bylo mi to jedno, věděla jsem, že už ho nikdy neuvidím a s takovým člověkem se nikdy zahazovat nebudu. Časem získal moje číslo.


Začali jsme si psát a postupem času jsem se cítila hrozně uvolněná. Byl to člověk, se kterým jsem si začala povídat naprosto o všem(o sexu, přes menstruaci až po vaření). Trvalo to pár měsíců. Pak jsme si zašli na skleničku a v tu chvíli to přišlo. Oboustranný polibek. Bylo to to nejsladší a nejvášnivější, co jsem kdy zažila. Srdce se mi rozbušilo a tělem mi procházel mráz. Bylo to nádherný. Druhý den ráno jsem si to promítala a dostala jsem strach. Když si s ním něco začnu, zanikne naše přátelství. Byla jsem na rozpacích. Nakonec jsem se tomu poddala. Teď jsem s přítelem 2 roky a je to ten nejkrásnější vztah, co znám.Sem tam drobnější nedorozumění, sem tam lítá talíř, ale důležité faktory nepostrádám (komunikace, důvěra a tolerance).

 

Změnilo to můj život na tolik, že jsem se odnaučila posuzovat lidi jen podle vzhledu. Jak se říká, nesuď knížku podle obalu, ale radši si ji přečti. Láska přijde sama, věřte mi. Největší chyba je ji vyhledávat. Přebíráme až přebereme. Tak mnoho štěstí v nastávajících vztazích a nebraňte se ničemu jen naslouchejte a nebraňte se poznání.


 


Katerina55

ChytráŽena.cz - čtenářka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak ja som sa tiez pred asi rokom prestahovala s nasimi do uplne cudizeho mesta a bala som sa samoty ale nakoniec som si tu nasla v mojich ociach toho naj chlapa.sme spolu skoro stale a aj to bude jednym z dovodov preco v tomto novom meste nepoznam az na jeho sestru ziadnu babu.neraz sme sa kvoli tomu pohadali ked ma nstvalo, ze on isiel von s kamosmi a ja som ostala doma na ocot.on je typicky velmi impluzivny baran a preto su hadky z jeho strany velmi ostre.velmi sa kvoli tomu vo vnutri zozieram, pretoze som odkazana fakticky len na neho a bez neho si neviem predstavit uz nic.len nechapem to ako sa moze tak tvrdo ku mne spravat ked ja ho tak neskutocne milujem.je to jediny chlap kvoli ktoremu som uz vyronila more slz a vzdy mu vstko odpustim. a o romantike z jeho strany nemoze byt ami rec, ale napriek tomu vsetkemu ma i on velmi lubi.viem ze moj prispevok nema spolocne vela s clankom no potrebovala som to dat zo seba vstko von.drzte nam prsty
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles