Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výbavička pro miminko – co budete skutečně potřebovat

16. 11. 2016 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Péče o miminko je obvykle nádhernou a vytouženou záležitostí, na kterou se všechny nastávající maminky chtějí dobře připravit. Jenže v dnešní době, kdy se na trhu pohybuje obrovské množství výrobků a „vychytávek“, je velmi těžké se zorientovat v tom, co je nezbytně nutné pořídit a co naopak maminka ani miminko určitě potřebovat nebudou.

Na internetu i v různých poradnách zaměřených na matku a dítě bez problémů najdete seznam všech základních věcí, které je potřeba před porodem pořídit. Jenže jak je to s výrobky, které sice nejsou nezbytně nutné, ale první týdny v nové roli mohou mamince i miminku značně usnadnit život? Pokud jste novopečená maminka nebo se na tuto roli zrovna připravujete, pak je následující článek určen právě pro vás.

výbavička pro miminkoCo do výbavičky může a nemusí patřit


Mezi základní výbavu maminky jistě patří plínky, dětské oblečení, nebo třeba také kojící podprsenka. Mnohé vám ulehčí také kojící noční košile nebo odsávačka mléka. Ale co třeba sterilizátor, košík či lehátko pro denní odpočívání miminka, kojící polštář, cestovní postýlka, monitor dechu nebo třeba elektronická chůvička? To vše jsou produkty, které usnadňují život ne jedné mamince.

Co vám pomůže při rozhodování o tom, co vaše miminko skutečně potřebuje? Na seznamu věcí, které si zamilujete a nedáte na ně dopustit, budete mít pravděpodobně úplně něco jiného než vaše nejlepší kamarádka. Rozhodujte se tedy především podle sebe. Vy jediná dokážete nejlépe posoudit, co skutečně využijete. A pokud se necháte starostlivou babičkou donutit k nažehlené volánové zavinovačce, přestože jste sama sportovní typ a nesnášíte cokoliv nepraktického, pak věřte, že právě tato investice bude naprosto zbytečná. Jak tedy nejlépe rozlišit, co se hodí právě pro vás a vaše miminko?

Když chcete mít vše pod kontrolou…


Patříte k lidem, kteří mají rádi klid a pohodu? Máte ráda přehled a kontrolu nad vším okolo sebe? Bojíte se, že něco podceníte? Pak se právě vy můžete zamyslet nad pořízením zmíněného kojícího polštáře, sterilizátoru, monitoru dechu nebo třeba elektronické chůvičky. Praktický může být i bezdotykový teploměr. Rozhodně neprohloupíte, pokud budete investovat do kvalitních produktů. Daná věc vám totiž vydrží i několik let a ještě poslouží dalším generacím. Celá řada pomocníků, jako je otočný kolotoč nad postýlku nebo lehátko pro denní odpočívání, vám poslouží až mnohem později. S jejich pořízením tedy raději vyčkejte. Jsou totiž miminka, která ani taková „vychytávky“ nezaujmou a budou vyžadovat pouze vaši přítomnost.

Když často cestujete…

Nikdy jste s manželem nevytáhli paty z domu ani jako bezdětní? Pak je pro vás celá řada propagovaných produktů naprosto zbytečná. Pokud jste ale zvyklí cestovat nebo sportovat pravidelně a hodláte v tom pokračovat i s dítětem, pak určitě zvažte pořízení cestovní postýlky, šátku na nošení dětí, krosny na dítě, vozíku za kolo a dalších užitečných věcí. Platí ale pravidlo, že to, co budete skutečně potřebovat, zjistíte až dlouho po porodu. Pokud se budete této zásady držet, ušetříte si nemalou finanční částku i spoustu starostí.

Kde na to všechno vzít?


Každá maminka by jistě chtěla být na miminko připravena co nejlépe. Často si ale nemůžeme dovolit vše, co bychom si přáli. Finanční situace často hraje v rozhodování velkou roli. Jednou z možností, jak získat jednorázově potřebné finanční prostředky, je půjčka před výplatou nebo půjčka pro ženy na mateřské dovolené.

Přestože maminky na mateřské ani maminky samoživitelky většinou na půjčku ve své tíživé finanční situaci nedosáhnou, nebankovní společnosti se v současné době předhánějí s nabídkami výhodných půjček. Výhodou takto získané půjčky je snadné a rychlé řešení bez nahlížení do registru. V závislosti na vaší konkrétní situaci si můžete půjčit částku od 4 000 Kč do 250 000 Kč se splatností až 7 let. Věřitel se vás navíc neptá, na co chcete peníze použít. Můžete si tak za ně koupit nový spotřebič nebo nakoupit právě potřebnou výbavu pro své vytoužené miminko.
Pokud si chcete finančně vypomoct jen na krátkou dobu a potřebujete půjčit nižší peněžní částku, pak je pro vás jistě vhodnější nebankovní půjčka se splatností do 30 dní. Ta vám pomůže překlenout nečekané výdaje ve výši 500 – 4 500 Kč. Doba splatnosti této krátkodobé půjčky je maximálně 30 dní a rovněž se při jejím schvalování vyhnete ověřování v registru. 

Přehled o všech finančních produktech, které se vám mohou při výběru vhodné výbavičky pro miminko hodit, naleznete na serveru Hyperfinance.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Do tohodle já právě jít nechci, vaničku chci určitě.
Obrázek uživatelky
profil
Mě se nejvíce líbí to tvarování a váha. Tu jsme stejně chtěli pro první měsíce koupit nebo půjčit.
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem si skoro všechno sehnala předem od kamarádky, takže jsem to měla skutečně jen za pár korun. Jediné, co jsem kupovala byla postýlka, tu jsem za hezkou cenu sehnala na https://www.hezkydetskynabytek.cz , jinak také jsem hodně věcí sehnala na FB ve speciálních bazarových skupinkách, takže to opravdu jde i s málem.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles