Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vybavte se nejstylovějšími slunečními brýlemi

28. 08. 2019 | Trendy
-Komerční sdělení-

Chcete být v obraze a vědět, jaké sluneční brýle letí mezi mladými? Chcete vlastnit nejžhavější sluneční brýle celebrit? Vytvořili jsme seznam 5 nejpopulárnějších typů slunečních brýlí.

Sluneční brýle „Browline“


Geometrické tvary slunečních brýlí tzv. browline jsou mezi mladými velmi populární. Jsou vhodné zejména pro ty, co se nebojí módy a jejich výběr stylu patří mezi ty odvážnější. Nechte se inspirovat Kylie Jenner, která si tento typ brýlí přímo zamilovala.

Klasika v podobě pilotek


Kdo by nemiloval univerzální brýle pilotky. Ty se hodí ke všemu a sluší opravdu všem. Na trhu je jich opravdu velké množství, jak různě barevné čočky, tak i vzor čoček – například zrcadlovky. Dovedete si vybavit, kdo je jejich velkým protagonistou? Správně, Tom Crusie a jeho Top Gun.

sluneční brýleKočičí brýle - „Eye cat glasses“


Sluneční brýle typu kočičích očí patří mezi nejvíce ženské a lichotivější tvary, které dodávají žádané kouzlo a sofistikovanost každému vzhledu. Ovšem pozor! Nejvíce padnou těm, kteří mají tvar obličeje ve tvaru srdce – své o tom ví i slavná Miranda Kerr.

Kulaté sluneční brýle - „Lenonky“


Pro milovníky retra jsou kulaté sluneční brýle přímo trefou do černého. A ačkoliv dnešní mladá generace nositele těchto brýlí už téměř nezná, zato ví, jak se takové brýle lenonky nosí a jak dodají šmrnc nudnému outfitu. Rita Oro je toho příkladem.

Zdobené sluneční brýle


Flitry, diamanty nebo detaily květin či srdíček – to už záleží na každém jedinci, kteří mají rádi originální kousky. Ozdobené sluneční brýle vám dodají nádech ženskosti a kreativity. A kde s nimi rozhodně zabodujete? V přímořském letovisku s velkým slaměným kloboukem a sklenkou vína v ruce.

Sluneční brýle se silnými barevnými rámy


Pamatujete si na ikonické fotografie Kurta Cobaina s bílými či červenými slunečními brýlemi, které mají velmi silné orámování? Tak přesně tento typ brýlí naprosto boduje v letošním létě. A jelikož jsou v kurzu i zvířecí vzory, kombinace těchto dvou prvků je naprosto dokonalá.


A které si vyberete vy?




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vrýle Pilotky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles