Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybavte si dům těmi nejlepšími spotřebiči. Jak je poznat?

16. 10. 2016 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Sice se blíží Vánoce, období shánění dárků, které mohou být v podobě spotřebičů, nákup pračky, myčky, fénu nebo mixéru ale nelze přesně načasovat. Každým dnem se vám může rozbít televize nebo kávovar a na vás zůstane volba nového spotřebiče, který by starý zastal. Ne všichni se však vyznají ve všech parametrech a funkcích, které dnešní moderní pomocníci do domácnosti mají. Tento problém vám mohou pomoci různé weby s testy produktů, které vám nabízí přehled a porovnání nejlepších spotřebičů.

Nezávislé hodnocení


Výběr spotřebiče se rychle stane méně otravným a stresujícím, až zjistíte, že není nutné běhat po obchodech a zjišťovat, která značka a který model je ten nejlepší. V obchodech vám zase často obchodníci radí takové, na kterých mají vysokou marži. Arecenze je nový nezávislý projekt, jehož cílem je vybrat ty nejlepší a nejprodávanější produkty, srovnat je a zákazníkům nabídnout přehledné hodnocení, na jehož základě se lze lépe a rychleji rozhodnout, co pořídit.
domácí spotřebiče



Vyberte si to, co potřebujete


Každá recenze obsahuje to, co potřebujete vědět – porovnává funkce jednotlivých spotřebičů každé kategorie, tyto funkce vysvětlí. Zahrnuje i technické a energetické údaje pro ty z vás, kteří se v tom orientují a umí se rozhodnout i podle tohoto kritéria. No a nakonec nechybí ani rady ohledně výběru určitého spotřebiče – u každého je totiž potřeba zaměřit se na něco jiného.

Mezi recenzemi lze najít například kávovary, vysavače, myčky a mnoho dalšího. Výběr automatického kávovaru je na místě, horká káva se v těchto chladných dnech vždy hodí! Najdete tam také Test myček, které si pořizuje stále více domácností, jde tedy také o žhavé téma, kterému se projekt nezapomněl věnovat. A co se týče úklidu – ten je potřeba dělat pořád, takže rady ohledně toho jak vybrat nejlepší vysavač mohou přijít vhod dnes a denně. Záleží, co zrovna vy potřebujete. Nechte si doopravdy poradit, nenechte se klamat.

V zimním období jistě hodně žen také přemýšlí o sušičce prádla, který vyřeší problém s malým prostorem pro věšení prádla. Opět se ale naskytne problém, že sušiček jsou v obchodech stovky a vyznat se v nich je umění. Test sušiček je zpracovaný velmi pečlivě a po jeho přečtení byste měly mít alespoň větší přehled o tom, podle čeho se při výběru orientovat.

Podobné testy vám může také nabídnout spotřebitelský Dtest, který má testy také zpracované velmi pečlivě, nevýhodou ale je, že je placený. Na internetu jde poté najít několik dalších webů, které se testům věnují. Zmínit můžeme například Recenzetesty.cz, kde jsou však spíše doporučení na konkrétní produkty a testům se nevěnují příliš do detailu.

Zkuste tento rok testy spotřebičů na internetu využít při nakupování dárků na vánoce. Třeba vám ubydou starosti s lednovým vracením nesprávně vybraného zboží.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !