Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte si správnou sportovní podprsenku

2. 05. 2011 | Pro ženy
Bezesporu největší novinkou nové letní kolekce Craft jsou funkční sportovní podprsenky. Pryč je doba, kdy ženy stahovaly svá poprsí obinadly, či snad nosily více podprsenek na sobě, aby tak zamezily nežádoucím pohybům svých ňader a dokázaly si alespoň zčásti užít sportovní aktivitu. V současné době existuje již několik typů sportovních podprsenek, a tak si každá žena může zvolit ten správný typ podle druhu provozované sportovní aktivity, samozřejmě podle velikosti poprsí a v neposlední řadě také podle barvy a designu.

Konečně je tady nová řada sportovních podprsenek, které umožňují ženám bez obav aktivně jezdit na kole, cvičit či běhat.

sportovní podprsenkaPodprsenky Craft Sports Bra (určené na běh a fitness aktivity) a Craft Sport Specific Bike Bra (určené na kolo), poskytují ženám potřebnou funkčnost a komfort při všech sportovních aktivitách. Hlavní předností podprsenek je kompresní materiál elastický v horizontálním směru, který v kombinaci s širší elastickou gumou na spodním okraji zajišťuje stabilní polohu poprsí při aktivním pohybu. Většina sportovních podprsenek řeší totiž pouze fixaci ve směru vertikálním.
Toto a atraktivní designy s potisky u běžeckých modelů ocení sportující ženy každého věku.
U podprsenek určených pro cyklistiku není kladen takový důraz na stabilitu poprsí. Proto jsou zde použita užší gumová ramínka, která umožňují optimální volnost pohybu při zajištění dostatečné stability poprsí při jízdě kole.

Další důležitou předností všech nových modelů je odlehčená pletenina Cool Mesh Superlight na zádech a mezi prsy, kterou je dosaženo optimální ventilace v místech zvýšené potivosti a tak zajištění dostatečného komfortu při fyzické zátěži. Všechny typy nových sportovních podprsenek Craft mají ochranu vůči UV záření (faktor 50 +).

Craft Sports Bra a Sports Super Bra


Sportovní podprsenkaPodprsenky určené na běh a cvičení mají širší vyztužená ramínka, která jsou předtvarována, a odlehčený materiál Mesh Superlight kolem ramen a krku. Tím je dosaženo maximálního pocitu komfortu. Typ Sports Bra nemá tvarovaný přední díl podprsenky a je vhodný pro menší poprsí s velikostí košíčků A, B. Pro větší poprsí doporučujeme model Sports Super Bra, který má tvarovaný přední díl.
V nabídce naleznete atraktivní designy s potisky, které umožňují použít podprsenku i samostatně jako top.

Materiál: 83 % Polyester, 17 % Elastan, Mesh Superlight – 95 % Polyester, 5 % Lycra
Velikosti: XS/65 – XXL/90 A/B Sports Bra
                 XS/65 – XXL/90 C/D Sports Super Bra
Barvy: bílá, černá, bílá a černá s potiskem
Cena: 990 Kč

Craft Sport Specific Bike Bra a Specific Super Bike Bra


Sportovní podprsenkaU podprsenek určených pro cyklistiku není kladen takový důraz na stabilitu poprsí. Proto jsou zde použita užší gumová ramínka, která umožňují optimální volnost pohybu při zajištění dostatečné stability poprsí při jízdě na kole. Odlehčený materiál Mesh Superlight je použit v místech zvýšené potivosti na předním dílu v oblasti nad a pod prsy a na zadním dílu mezi lopatkami. V nabídce jsou dva typy podprsenek  - pro menší poprsí s velikostí košíčků A/B (Specific Bike Bra) a pro větší poprsí s tvarovanými košíčky C/D (Specific Super Bike Bra).

Materiál: 83 % Polyester, 17 % Elastan, Mesh Superlight – 95 % Polyester, 5 % Lycra
Velikosti: XS/65 – XXL/90 A/B  Specific Bike Bra
                XS/65 – XXL/90 C/D  Specific Super Bike Bra
Barvy: bílá, černá
Cena: 890 Kč

Zdroj, foto: Craft


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyberte si správnou sportovní podprsenku:

Vyberte si správnou sportovní podprsenku
Vyberte si správnou sportovní podprsenku
Vyberte si správnou sportovní podprsenku
Vyberte si správnou sportovní podprsenku
Vyberte si správnou sportovní podprsenku
Vyberte si správnou sportovní podprsenku
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
bez sportovní podprsenky si sport nedokážu představit... Za mě fakt doporučuju SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já nosím sportovní podprsenku i běžně do práce.Je velice pohodlná a hezky drží prsa.
Obrázek uživatelky
profil
sportuji už dlouho a bez sportovní podprsenky si to nedovedu představit, ale jsou i levnější stejně dobré varianty Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezké až na ty ceny!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles