Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte si stylové outfity pro podzimní cvičení!

30. 09. 2014 | Trendy
-Komerční sdělení-

Přes léto je to s pohybem hračka, ale na podzim se člověku těžko hledá motivace, aby obul běžecké boty nebo zabalil tašku do fitka a vyrazil. Málokterá z nás má tak pevnou vůli, že by přechod z letního režimu do toho podzimního zvládla levou zadní.

Co ale s námi ostatními, co by v září nejraději zalezli s knížkou nebo časopisem za pec a vylezli až na jaře? Dámy, jděte na to oklikou – ušijte si na sebe bič ve formě stylových sportovních outfitů. Protože, jak všechny víme, když už si na sebe pořídíme nějaký ten pěkný kousek, přece jej nenecháme ležet ve skříni!

kolekce Mizuno - fitness oblečeníPořiďte si permici

do fitka nebo na pilates

Předplacené lekce vás donutí chodit pravidelně, protože vám bude líto případných vyhozených peněz. Máte? Tak teď přijde to nejdůležitější – pořízení slušivého fitness oblečení! A nemusíme troškařit, vezměte to pěkně zgruntu, od svršku až k botám. V kolekci Mizuno určené ženám najdete všechno pěkně pohromadě. Jak oblečení na fitness, tak vhodnou obuv.


Vsaďte na výběr topu, podprsenky a fitness bot

Kromě svršku z funkčních materiálů nezapomeňte také na kvalitní sportovní podprsenku. sportovní podprsenky kolekce MizunoA jestli si říkáte, že pro košíčky A či B žádnou nepotřebujete, tak vás vyvedeme z omylu. Kromě toho, že podprsenka drží vaše přírodní bohatství pěkně na místě, speciální materiál vás nikde neškrtí, odvádí pot a hlavně, pořád se nemusíte ohánět, protože vám padají ramínka. A to je k nezaplacení! I fitness boty mají mnoho tváří. Věděly jste, že existují speciální běžecké boty na pás nebo H.E.A.T? Obuv do fitka vždycky vybírejte s ohledem na to, jaké aktivitě se hodláte věnovat. Opravdu neprohloupíte.

Chcete se hýbat v přírodě?

Sáhněte po chytrých materiálech!

Podzimní teploty jsou jako stvořené pro nordic walking, běhání nebo i jízdu na inline bruslích, ke kterým si můžete pro oživení pořídit hole (například z již zmiňovaného nordic walkingu). Při jízdě tak zapojíte svalstvo celého těla, a navíc potrénujete na zimní běžky! Inu, i takový odpolední běh parkem, který září všemi barvami, je taky k nezaplacení. Ale abychom ten podzim jen nepřechválily, pár úskalí ten pohyb má. Výkyvy teplot, proměnlivé počasí nebo ranní mrazíky, to všechno nás dokáže pořádně potrápit. Když vybíháte ven, naučte se vrstvit a vsaďte na speciální sportovní oblečení.  

kompresní prádloS kompresním prádlem

se dostanete rychleji do formy

Říkáte si v duchu, kompresní prádlo? To se přece nosí, když někdo chce zhubnout, nebo byl na plastické operaci, ne? Ano i ne. Vlastnosti kompresního prádla můžete totiž využít při běhu i jiných kardio aktivitách. Proč? Kompresní prádlo lépe prokrvuje svaly, zvyšuje celkový výkon a napomáhá regeneraci organismu. Kompresní trika a kalhoty Mizuno BioGear pro ženy jsou dostupné i v několika různých provedeních – Biogear 5000, Biogear 3000 a Biogear 1000. Nevíte, co ta čísla znamenají? Je to celkem jednoduché. Čím vyšší je číslo, tím vyšší je intenzita komprese (neboli tlaku) na jednotlivé svalové partie.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyberte si stylové outfity pro podzimní cvičení!:

Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
Vyberte si stylové outfity  pro podzimní cvičení!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
14. 10. 2014 14:30 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 14:25 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 14:20 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 14:14 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 14:09 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 14:04 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 14:01 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 13:56 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
14. 10. 2014 13:50 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů

tak zase v 5, jdu na tu zahradu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to už vímSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
s vepřovou hlavičkouSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já jsem tu jako na karnevale jenom převlečená za chytrou ženu...SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
9
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles