Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte si tu správnou kabelku!

21. 11. 2015 | Trendy
-Komerční sdělení-

Málokterá žena si dokáže představit život bez kabelky. Ukryje vše od diáře, přes osobní doklady po cennosti a menší nákup. Vyberte si tu pravou kabelku, která vás bude doprovázet na každém kroku a nikdy vás nezradí. Poradíme vám, jak ji najdete.

Kolik kabelek žena opravdu potřebuje?


Ač to pro vás možná bude smutná zpráva, kabelek opravdu nepotřebujete desítky. Každá žena si vystačí s několika základními praktickými kousky. Ale právě ty by měly být vybrány s nejvyšší pečlivostí. Nejdůležitější kabelkou je ta, kterou berete do ruky každý den. Doprovází do práce, na kafe s kamarádkou i na nákupy.

Ta by měla bez potíží pojmout vše, co během dne potřebujete mít při ruce. Pokud se neobejdete bez laptopu a lahve s pitím, větší kabelka se silnějšími uchy, která vydrží i větší zátěž, je pro vás nutností.

novakabelka.czTip: Pokud nosíte v kabelce opravdu hodně věcí, možná se vám bude hodit spíše stylová dámská aktovka nebo batůžek.

Pokud naopak nepotřebujete víc než mobil a rtěnku, vystačíte si s mnohem menším modelem.

Tip: Položte si všechny své nezbytnosti před sebe a podle jejich objemu určete, jak veliká musí vaše kabelka být.


Praktičnost především


Myslete také na praktičnost a barvu kabelky zvolte podle oblečení, které nejčastěji oblékáte. Pokud ráda nosíte výrazné barvy a doplňky, s volbou kabelky se držte při zemi a sáhněte po neutrálnějších barvách, které se vám budou hodit ke všemu. Nosíte nejčastěji hnědou, černou, bílou či šedou? Pak můžete sáhnout i po výraznější kabelce, která váš celkový styl rozzáří.

A co materiál?


Nepodceňte ani volbu materiálu. Pokud chcete, aby vám kabelka sloužila hned několik let, zbytečně neškudlete a investujte do kvalitní kožené kabelky. Kůže je materiál, který s přibývajícími léty získává na kráse a vyšší pořizovací cena se vám vrátí na dlouholetém užívání.

Tip: Velký výběr italských kožených kabelek na vás čeká na novakabelka.cz. A pokud si vyberete, určitě si nechte poradit, jak správně pečovat o koženou kabelku. Čím lépe se o koženou kabelku budete starat, tím déle vám bude sloužit.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já mám vždy jen jednu menší kabelku.Dám do ní kapesník, mobil, klíče a minišitíčko. Víc nepotřebuji a až se rozpadne, koupím si jinou. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kabelek není nikdy dost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
počkám snad to napadne ježíška Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vybírat budu až na jaře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles