Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky 28.10. 2018

28. 10. 2018 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Podzimní nečas a plískanice jsou u nejednoho z nás příčinou pořádného nachlazení, a tak má pro nás Láďa Hruška hned zkraje jednu osvědčenou vychytávku na ucpaný nos a pro automobilisty zase vychytaný roztok proti zamrzání oken u auta. Milovníky sov coby krásných a důstojných symbolů moudrosti potěší návod na to, jak si vyrobit originální nástěnnou mozaiku ve tvaru sovy, a dokonce se svítícíma očima.

Vychytávky Ládi Hrušky 28.10. 2018Nadšení zahrádkáři si zase přijdou na své, až uvidí, jak naroubovat strom, aby nesl dva druhy ovoce. Pokud jste romantické duše a své večery trávíte rádi u plápolající svíčky, můžete spolu s Láďou vyrobit lucernu ze starého prkna a zavařovačky. Romantická bude také návštěva překrásné lanžhotské chalupy, v níž manželé Osičkovi udržují vše podle lidových tradic.

Nevíte si rady s dárky pro muže? Inspirujte se dárkovými kanystry a hasičáky, v jejichž útrobách čeká na obdarovaného příjemné překvapení. Rozveselte svou podzimní výzdobu šášuly ze skleněných lahví. A na závěr si pochutnáme na poctivém kuřecím vývaru s paštikovými knedlíčky.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte 28. 10. 2018 ve 111.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky 28.10. 2018:

Vychytávky Ládi Hrušky 28.10. 2018
Vychytávky Ládi Hrušky 28.10. 2018
Vychytávky Ládi Hrušky 28.10. 2018
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !