Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyfoťte se dokonale za všech okolností!

13. 02. 2017 | Technika
-Komerční sdělení-

Zima sice není úplně ideálním počasím pro fotografování, ale přesto chceme všichni svoje zimní zážitky z hor a sjezdovek pečlivě zdokumentovat. S chytrým telefonem Huawei Nova se dvěma špičkovými kamerami, přední a zadní, budete o krok před ostatním. Poradíme vám, jak nastavit váš smartphone, aby byly výsledné fotografie, a to včetně selfies, co nejlepší.

Zaměřte se na kompozici.


Pokud fotíte zasněženou krajinu, zmrzlé stromy nebo zimní východ slunce, zkuste se zaměřit na nějaký zajímavý detail. Rozbijte monotónnost bílé v hledáčku třeba stromem na sjezdovce nebo barevně oblečeným lyžařem.

Zajímavých výsledků můžete také docílit pořizování fotografií v různé denní době. Za slunečného počasí v ranních a večerních hodinách získává sníh zajímavé oranžové odstíny.

Zkontrolujte nastavení vašeho fotoaparátu.


Huawei NOVAI váš fotoaparát v telefonu má mnoho možností nastavení. V zimě je důležité především vyvážení bílé. Obvykle se při pořizování fotografie snažíme, aby byl sníh bílý, a ne šedý nebo modrý. Na telefonu Huawei Nova si můžete vyvážení bílé nastavit manuálně, nebo to automaticky udělá za vás, abyste docílili maximální barevné přesnosti.

Dalším problémem, který může pro amatérského fotografa nastat, je špatná expozice. Nastavení expozice reguluje množství světla, kterým je fotografie osvětlena. Pokud je obrázek přeexponovaný, je příliš světlý a ztrácí se struktura objektů. V zimním počasí je lepší zvýšit expozici o jeden až dva stupně, abychom dosáhli toho správného osvětlení sněhu. Užitečný může být také HDR mód, díky kterému zachytíte větší množství detailů.

Selfie se sněhem v pozadí.


Pokud se rozhodnete vyfotit svůj portrét se sněhem v pozadí, určitě využijte přední blesk. Díky tomu zesvětlíte svoji tvář i při slunečném počasí a výsledná fotografie bude vypadat jednotně. Huawei Nova má navíc funkci automatického zkrášlení – na fotce vás automaticky rozpozná a upraví tón vaší pleti do přirozeného odstínu, ať už je světlo nebo tma. Můžete si dokonce vybrat z několika vzhledů make upu – od přirozeného denního looku po večerní party líčení.

Další užitečné tipy k focení,
natáčení videí najdete na Facebooku společnosti Huawei - zde

mobilní telefon Huawei NOVA

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyfoťte se dokonale za všech okolností!:

Vyfoťte se dokonale za všech okolností!
Vyfoťte se dokonale za všech okolností!
Vyfoťte se dokonale za všech okolností!
Vyfoťte se dokonale za všech okolností!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !