Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Výherci soutěže "Velká 14denní soutěž o balíčky na čištění a bělení zubů od EVA shop"

8. 09. 2014 | Výherci soutěží

Jarmila Ř., Kačice
Dita H., Jičín
Michaela M., Praha 3
Radka D., Michle
Julie Ch., Neratovice
Michele R., Třebíč



VÝHERCŮM GRATULUJEME !!

  • výhry budou výhercům zaslány poštou do 30 dnů od ukončení soutěže.



Již nyní se můžete zúčastnit dalších soutěží






1. Jak dlouho trvá proces bělení s bělicím perem White & Go? (Nápovědu hledejte na www.belicipero.cz)
5 minut
10 minut
20 - 30 minut
2. Pro jak dlouhou kúru je určeno jedno balení bělicího pera White & Go?(Nápovědu hledejte na www.belicipero.cz)
7 dní
14 dní
21 dní
3. Po jak dlouhé době jsou viditelné první výsledky bělení s bělicím perem White & Go?(Nápovědu hledejte na www.belicipero.cz)
Po 2 - 4 dnech
Po týdnu
Po 14 dnech
4. Jak velký je obsah balení bělicích zubních pudrů Eva od Eva Cosmetics? (Nápovědu hledejte na www.eva-shop.cz)
15 g
50 g
30 g
5. Z jaké země pochází společnost Eva Cosmetics která v oblasti svého působení patří mezi přední farmaceutické a kosmetické firmy? (Nápovědu hledejte na www.eva-shop.cz)
Egypt
Řecko
Turecko
6. Který z Eva bělicích pudrů mimo jiné i účinně pomáhá v prevenci paradentózy a zánětů dásní? (Nápovědu hledejte na www.eva-shop.cz)
Fluor
Hřebíček
Meswak
7. Nabízí www.eva-shop.cz ve své nabídce také produkty Eva Cosmetics, které omezují tvorbu lupů, zajišťují vlasům přísun výživných látek a zamezují jejich vypadávání?
ANO
NE
---
8. 8) Jaká přírodní složka je hlavní ingrediencí přírodních vlasových produktů Eva Cosmetics omezujících tvorbu lupů, zajišťujících vlasům přísun výživných látek a zamezujících jejich vypadávání? (Nápovědu hledejte na www.eva-shop.cz)
Avokádo
Aloe vera
Ananas
9. Který z pleťových krémů egyptské přírodní kosmetiky Eva Cosmetics je určen k boji proti vráskám? (Nápovědu hledejte na www.eva-shop.cz)
Eva glycerinový krém
Eva okurkový krém
Eva medový krém
10. Který z Eva bělicích pudrů mimo jiné i posiluje sklovinu zubů a omezuje vznik zubního kazu? (Nápovědu hledejte na www.eva-shop.cz nebo na www.belicizubnipudr.cz)
Mentol
Fluor
Meswak
11. Který potravinový doplněk prodávaný na www.eva-shop.cz slouží k podpoře mužské sexuální svěžesti, zkvalitnění sexuálních zážitků, péči o prostatu a psychickou pohodu?
EvaHairs
Gingsen
EvaGra
12. Potravinový doplněk EvaHairs s výhradní distribucí v lékárnách a na www.eva-shop.cz dlouhodobě a cíleně vyživuje vlasy, nehty a pokožku.  Jaké je jeho doporučené dávkování v běžném režimu?
1 tableta dvakrát až třikrát denně
2 tablety třikrát denně
3 tablety třikrát denně
13. Velkým problémem kuřáků mimo jiné je, že si kouření cigaret povýšili na rituál a spojili si tyto chvíle s relaxací a chvilkou oddychu. Který z výrobků na www.eva-shop.cz výrazně snižuje množství vdechovaného dehtu a dalších karcinogenních látek vznikajících při kouření a přispívá tak výrazně k ochraně zdraví kuřáka?
Questaplast
STOP filtr
EvaSlim Carnitine
14. STOP filtr, k jehož vzniku přispěl i dlouholetý průzkum a vývoj realizovaný Istanbulskou technickou univerzitou, přičemž patentován byl ve Velké Británii, výrazně snižuje množství vdechovaného dehtu a dalších karcinogenních látek. O kolikanásobný filtr se jedná? (Nápovědu hledejte na www.stopfiltr.cz)
8
6
4


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !