Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výherci soutěže "Velká 14denní soutěž o robotický vysavač Goddess"

15. 11. 2010 | Výherci soutěží

Zdeňka Šabková, Vejprnice







VÝHERCŮM GRATULUJEME !!

  • výhry budou výhercům zaslány poštou do 30 dnů od ukončení soutěže.


Již nyní se můžete zúčastnit dalších soutěží








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
též gratuluji a ať sloužíSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
gratuluju výherkyni......a redakci přeji hodně zdraví a díky za všechny soutěže, nikdo nejsme neomylný.......nic si z negativních reakcí nedělejte...
Obrázek uživatelky
profil
Mam uprimnou radost, ze se situace ohledne vyhry vyresila, a vylosovane soutezici take gratuluji! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Gratuluji výherkyni a jsem rád, že redakce přeci jen nakonec našla odvahu hledat chybu u sebe a omluvit se po jejím nalezení.
Obrázek uživatelky
profil
Rádi bychom se Vám tímto naším jménem i jménem firmy Proton omluvili za tento problém i za to, že jsme si mysleli, že jste odpovědi jen tipovali a v nápovědě nehledali.

Velmi nás naopak těší, že bylo několik set soutěžících, kteří odpověděli správně na všechny otázky a systém tak mohl vybrat výherce. Nakonec tedy opravdu můžeme říct, že přestože otázky nebyly jednoduché, Chytré Ženy si s nimi poradily.

Po skončení Narozeninového pokladu pro Vás spustíme na Osobní stránce možnost, kde budete vidět všechny soutěže, ve kterých jste soutěžila, včetně správné odpovědi a Vaší odpovědi. Pokud by se tedy v budoucnu stala podobná chyba, přišli byste na to díky možné kontrole mnohem dříve.

Děkujeme za pochopení, ikdyž si jsme vědomi toho, že je to pro některé z vás nemilá zkušenost. Horší by to bylo asi jen v případě, že byste výhru získala a po zjištění chyby ji musela vrátit, to se naštěstí v tomto případě nestalo. Přesto se za vzniklé problémy ještě jednou velmi omlouváme.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles