Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výhra 1,4 miliardy. Za to už si pořídíte skoro cokoliv!

27. 07. 2019 | Finance
Stačilo pár kliků na internetu a jedna z nejvyšších výher míří opět do Česka. Přes jednu miliardu a 400 milionů korun vyhrál Čech v půlce června v evropské loterii. Tato částka je zároveň nejvyšší výhrou na internetu v historii České republiky.

Co si za 1,412 miliardy korun můžete koupit?


Pivo pro celé Česko

1,412 mld. Kč
4 piva pro každého

Oslavte výhru se všemi Čechy s jejich nejoblíbenějším nápojem, pivem. Díky své výhře každému z nich můžete naservírovat hned 4 piva.

Celý řecký ostrov

1,269 mld. Kč

Užijte si nerušenou dovolenou na vlastním ostrově, který leží mezi Lefkadou a Ithakou. Váš může být už za 1,2 miliardy. Pro cestování ve velkém stylu ho doplňte soukromým letadlem, které pořídíte už od 69 milionů.


268 let na výletní lodi


Strávit život v luxusu a poznávat svět na palubě výletní lodi? Jistá žena takto žije a novinářům prozradila, že ji jeden den a jedna noc přijde asi na v přepočtu 14 430 korun.

Pokud byste právě vy trefili  jackpot 1,412 miliardy, v oceánech byste se díky výhře mohli plavit dalších 268 let.


Jeden z nejdražších diamantů planety


Svoji partnerku byste jistě potěšili s diamantem Růžová hvězda, který je také označován jako The Steimetz Pink. Drahokam má na sobě 59,6 karátu, váží 11,92 gramu a jeho barva je díky jedinečným odleskům označována jako „nóbl zářivá růžová”.


A co by si za výhru koupili známé osobnosti?


I oni se na chvíli zasnily a představily si, že šťastných sedm čísel trefily právě ony. Jaké byly jejich reakce a jak by s výhrou naložily?


Jakub Kohák, herec a moderátor
Naopak Jakubovi Kohákovi (44) by se život po výhře výrazně nezměnil, nebo spíš vůbec. „V klidu bych jel dál svůj parádní život – jen bych si třeba občas dal místo jednoho řízečku dva…,“ upřesnil. A jeho reakce na výhru? „Normálka, to se stává.“

Martin Doktor, olympijský vítěz v kanoistice

Za to Martin Doktor (45) svou reakci na výhru nedokáže odhadnout. „Rozum mi říká, že bych se zřejmě šel několikrát přesvědčit, že je to pravda. A pak bych začal vymýšlet, jak to udělat, abych si výhru zaprvé vybral a zadruhé ji úplně nezahodil během pár let.“ I on s přehledem ví, jak by s magickou výhrou naložil. „Část bych investoval, část bych dal na charitu. A splnil bych si sny – třeba bych vzal celou rodinu na Havaj a tam bychom chvíli vegetili. A pak bych se vrátil do krásných rodných Čech a vymyslel bych, co s tím zbytkem, který by byl jistě pořád značně veliký.“


Zdroj, foto:  Eurojackpot


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
........tak takové štístko potká jen vyvolené
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles