Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výhra od Buřinky, nová ŠKODA OCTAVIA COMBI, vyrazí na svou první cestu do Alp

17. 07. 2019 | Finance
-Komerční sdělení-

Buřinka




Soutěž s Úvěrem od Buřinky má dalšího výherce! Pro svůj nový vůz ŠKODA OCTAVIA si v pondělí 1. července přijela paní Anna spolu se svým synem Tobiášem a maminkou Alenou z Roztok u Prahy. Stala se tak druhou z pěti vylosovaných výherců rodinného vozu. Do slosování o druhý vůz byli zařazeni všichni klienti Stavební spořitelny České spořitelny, kteří si v době od 1. dubna do 19. června 2019 uzavřeli Úvěr od Buřinky.

Šťastnou novinu brala paní Anna nejprve jako apríl a nechtěla tomu věřit. „Ať přemýšlím, jak chci, nikdy jsem nic nevyhrála, ani v žádné tombole,“ říkala šťastná Anna a její maminka bleskově dodala: „Když by se někde něco losovalo, tak u nás jedině práce!“ Radost z červeného rodinného vozu měl i syn Tobiáš, který v rukách držel model stejného auta. Co se týče aut, měl jasno: „Červenou barvu mám nejraději, je to barva Spidermana.“

úvěrod Buřinky - výhryÚvěr od Buřinky, díky kterému Anna auto vyhrála, použije na financování přístavby na domě rodičů a částečně i na její vybavení. Svěřila se také, že plánovali se synem a s přítelem dovolenou v Alpách, ale vzhledem k tomu, že se jim rozbilo staré auto, nevěděla, jestli to klapne. Na první cestu tak s novým vozem vyrazí do rakouských Alp.

Předávání proběhlo v příjemné atmosféře před sídlem Stavební spořitelny České spořitelny na Vinohradské ulici v Praze 3. Buřinka chce svou akcí podpořit financování lepšího bydlení a tím pomoci měnit bydlení v domov.

Další z pěti soutěžních období, v rámci něhož bude vylosován třetí výherce vozu ŠKODA OCTAVIA, bude probíhat od 1. dubna do 31. července 2019. Účastník bude zařazen do slosování, které proběhne 7. srpna 2019, za každých 100.000 Kč jistiny z jakéhokoliv poskytnutého Úvěru od Buřinky. Soutěž potrvá až do 15. října 2019.

Buřinka

Výherkyni Anně (vlevo) předal klíče od vozu Ondřej Čtvrtečka, člen představenstva SSČS a Jolana Dyková, ředitelka útvaru Pobočkový prodej. Předávání se zúčastnil i syn Tobiáš.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !