Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výlet do Drážďan

9. 07. 2015 | Evropa

Před nedávnem jsem začala sledovat online slevové portály, kde se nabízí mnoho produktů, služeb či zážitků za výhodnější ceny. Já ráda cestuji, proto sleduji vše, co se týče cestování a různých poznávacích zájezdů. Nedávno jsem na slevovém portále našla nabídku výletu vlakem do Drážďan z Prahy za velmi pěkné peníze a tak jsem neváhala a výlet jsem hned zakoupila.

Vyráželo se brzy ráno z Prahy a já vzhledem k tomu, že nejsem z Prahy, musela jsem vstávat zhruba ve čtyři hodiny ráno, abych vše v pohodě stihla. Do Prahy jsem dorazila načas a parkování jsem taky našla celkem bez problémů. Z Prahy se razilo už vlakem do Děčína, poté byl přestup do Bad Schandau a nakonec do Drážďan. V Drážďanech jsem absolvovala prohlídku města s průvodcem. Průvodce nám představil město celkem vtipným a zajímavým způsobem, řekl nám, kde jsou super kavárny a kde je výhodné koupit nějaké suvenýry za málo peněz.

výlet do DrážďanPoslední zastávkou poté byl i levnější obchod s oblečením, boty, doplňky, kosmetikou, dekoracemi atd. U nás v České republice zatím tento obchod není, nejblíže je právě v Drážďanech, ve Vídni, v Berlíně a asi nejvíce těchto obchodů je v Anglii a v Irsku. Já si tam nakoupila pár věcí převážně na léto a podzim, ale když jsem přišla k vlaku, zjistila jsem, že jsem si toho koupila asi nejméně z celého zájezdu, protože v průměru každý účastník měl zhruba 3 tašky plné oblečení, doplňků a jiných věcí.

Vzhledem k tomu, že počasí bylo krásné, průvodce příjemný, vlaky neměly zpoždění a pořídila jsem si krásné oblečení na léto za málo peněz, tak jsem si výlet moc užila a už vyhlížím jiné a podobné nabídky na návštěvu jiných měst letošní léto nebo podzim. Jedinou nevýhodu jsem viděla v tom, že odjezd byl pouze z Prahy, tudíž jsem si musela dost přivstat, jet do Prahy a poté jsem přijela domů také pozdě, ale rozhodně to stálo za to!


Martinka1p - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Výlet do Drážďan:

Výlet do Drážďan
Výlet do Drážďan
Výlet do Drážďan
Výlet do Drážďan
Výlet do Drážďan
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
prima Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
V Drážďanech jsme také letos byli, projít se městem po památkách..Hezké fotečkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
my si tam udělali výletík loni před Vánocemi, takže Drážďany byly navíc ve vánoční atmosféře
Obrázek uživatelky
profil
My jsme byli v Drážďanech v r. 1989 a loni v létě. Město mě příjemně překvapilo. Vyrostlo do krásy a stále se buduje. Máš pěkné fotky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Martinko, pod článkem máš pěkné fotky. Škoda, žes nenapsala, co na těch fotkách je. Drážďany jsou velice hezké město, hlavně to znovu po válce postavené barokní centrum. Na konci války bylo vše po bombardování zničené. Dnes by nikdo neřekl, že všechny ty paláce a kostely postavili tak před 40 až 50 lety. A ty nákupy, to je ještě bonus navíc. Jezdilo se tam nakupovat už před Sametem.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles