Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výletování s bříškem

5. 10. 2010 | Vaše příběhy

            Moje těhotenství probíhalo v klidu a pohodě. Skoro by se dalo říci, že jsem s bříškem stihla dohnat mnoho věcí, které jsem jako netěhotná nestihla.

Ale od začátku: těhotenství bylo plánované - domeček už skoro dodělaný, věk už jsme na to také měli, tak proč ne.

Vysadila jsem antikoncepci a nechala to na přírodě. Ani náhodou jsem nepočítala, že se to povede tak rychle. Přeci jenom jsem antikoncepci brala 8 let, ale povedlo se hned druhý měsíc.

A jak už to tak bývá, snažili jsme se to utajit alespoň do 3. měsíce, abychom měli jistotu, že vše bude v pořádku. Což nebylo zase až tak jednoduché. Já do té doby "zedník a pivní skaut" v jedné osobě. A najednou jsem ani nerasovala okolo domu, ani nechodila na mé velice oblíbené pivko. Párkrát jsem se mohla vymluvit, že zrovna dnes nemám na pivo chuť, ale pak už to bylo všem podezřelé a samozřejmě začali spekulovat, co za tímto náhlým a nezvyklým abstinováním může být.

Ale zpět k zážitkům. O dovolené jsme vyrazili na týden do malého rodinného kempu, ubytovali se v chatičce a vyrazili na kola. Na dovolené jsme nebyli 7 let, protože veškerý volný čas, víkendy a dovolené jsme trávili na stavbě. Každé léto jsme se při tom zedničení opálili a všichni se pak vyptávali, kde že jsme to byli na dovolené. Nás nenapadlo nic jiného než si z toho dělat srandu, že jsme byli na "maltě a zlatých pískách," ale vždyť to byla vlastně pravda, jen jsme nepřekročili ani hranice vesnice.

Další výlet, s již znatelným pupkem, jsem absolvovala v 6. měsíci těhotenství. Vyšlo to akorát, aby mě pojišťovna pojistila na cestu do zahraničí a tak jsme razili do Paříže, na poznávací zájezd. Byla to vlastně taková naše svatební cesta, kterou jsme tři roky odkládali.

Program zájezdu byl docela nabitý, ale krásně uspořádaný a zorganizovaný. Každé ráno okolo 7. hodiny jsme opouštěli hotel, autobus nás vyvezl kamsi do města a tam jsme celý den chodili a poznávali krásy Paříže. Večer jsme se vracívali okolo deváté, plni zážitků a dojmů z prožitého dne a unaveni z nekonečného pěšího putování.  

Jsem ráda, že jsme tuto cestu stihli podniknout, bylo to úžasné, i když asi o trochu víc vyčerpávající, než v "netěhotném" stavu, ale zase můžeme říci, že náš syn má už procestovanou i Paříž.

 

jitkasturc - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám podobné zážitky s tím pivem. jsem te´d v 6 měsíci a ze začátku jsem taky musela vysvětlovat, proč si nedám pivko, které mám tolik rádaSmajlík
Jinak:moc hezký příběh a tu Paříž ti tajně závidím...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles