Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výměna manželek - Nova startuje čtvrtou řadu

1. 03. 2009 | Televizní tipy

Čtvrtou řadu reality show Výměna manželek začne TV Nova vysílat již v neděli 1. března. Bude mít celkem 9 dílů, jejichž pět výměn se odehraje v České republice a dvě budou zahraniční.

V prvním dílu čtvrté série  oblíbené reality show Výměny manželek se tvůrci po roce vracejí do osmi rodin, kterým Výměna manželek změnila život. Největší divácký ohlas měla Výměna manželek v předchozí řadě - první mezinárodní výměna. Marie z malé rumunské vesničky Bígr na úpatí Transylvánských Alp si vyměnila místo s dýdžejkou Kateřinou z Prahy, která využila Výměnu manželek k urovnání manželské krize.

Jak se změnily jejich životy, uvidíte 1. března 2009. Co se ale změnilo ze všeho nejvíc, je život celého Bígru. Do vísky začali ve větší míře jezdit turisté a podnikatel z Moravy si tam otevřel provozovnu, v níž zaměstnal 10 místních mužů. Do budoucna prý počítá s tím, že jich zaměstná ještě víc. „Jsem pyšná, že Výměna manželek má velkou zásluhu na tom, že jsme celé vesnici pomohli od zániku,“ pochvaluje si vedoucí projektu Výměna manželek, režisérka Jana Rezková.

Výměna manželekTřemi dosavadními řadami Výměny manželek, které TV Nova vysílala v letech 2005 – 2007, prošlo již 72 rodin, jež byly ochotny na deset dní zcela změnit své životy. K nim se ve čtvrté řadě Výměny manželek připojí dalších osm párů. Tato série Výměny manželek bude navíc unikátní dvěma zahraničními výměnami - do Řecka a do 11 000 km vzdálené Paraguaye.

Ve Výměně manželek budeme svědky jedné dramatické výměny doprovázené atakem příbuzných a asistencí policie. Nouze o vyostřené situace nebude například ani ve čtvrté výměně, v níž Jitku z Krušných hor opustil partner několik dní před natáčením, tudíž o rodinu a tři děti se bude vyměněná Hana z Prachatic starat opravdu sama. V pátém dílu Výměny manželek se potkají dva různé světy. Rodina, která zasvětila svůj volný čas mateřskému centru, a dvě spolu žijící ženy, které vychovávají dvě děti.


Výměna manželek IV od 1. března každou neděli od 20 hodin na TV Nova.

 

Čtěte také: Co přinese třetí díl Výměny manželek

                   Čtvrtá řada Výměny manželek


Zdroj, foto: TV NOVA

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nedá se na to dívat!
Obrázek uživatelky
profil
a co takhle výměna manželů ... to bychom si asi užily (my ženy) víc ....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
na výměnu manželek se dívám ráda, zajímá mě jak se žije jinde....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles