Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vyrazte na dovolenou stylově! Co vám určitě nesmí chybět?

12. 10. 2019 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Dovolená je obdobím, kdy chceme především relaxovat. Chceme si také užít, ať už klidu v soukromí nebo s přáteli či s rodinou. Někdo rád tráví dovolenou aktivně a věnuje se oblíbeným sportovním aktivitám. Je to také doba, kdy si můžeme vzít na sebe nebo s sebou některé nové módní kousky. Můžeme se ukázat s novými doplňky, které budou skvělé ladit k našemu opálenému tělu!

Užijte si slunce

také na podzim a v zimě!


Není to ale jen léto, kdy vyrážíme na dovolenou k moři.
dovolenáLetní prázdniny jsou sice klasickým obdobím, protože můžeme vzít s sebou také děti, ale mnoho lidí si dnes udělá radost také na podzim nebo v zimě. Je to takový únik od sychravého počasí nebo dokonce od toho mrazivého. Vždyť ostatně takové Vánoce u moře mají něco do sebe, nemyslíte? Mezi velmi oblíbené destinace patří dovolená v Hurghadě, protože Egypt je typický místem, kde mnoho Čechů vyráží za sluncem. Můžete zde vyrazit nejen chytit nějaký ten bronz, ale také se pokochat podmořským životem, který je v Rudém moři velmi bohatý. A pokud se vám do moře nechce? To nevadí, určitě si užijete lenošení u některého z hotelových bazénů se servisem v podobě all inclusive.

Za sluncem ve velkém módním stylu


Již v úvodu jsme zabrousili k tématu, že období dovolených je ideální příležitostí k tomu, abychom provětrali naše nové módní doplňky. Naprosto zásadním módním doplňkem pro všechny ženy je samozřejmě dámská kabelka. Ty jsou vždy velké téma. V šatníku jich ostatně nikdy nemáme dost. Na výběr je velké množství druhů, kdy mezi nejoblíbenější patří:

    • Crossbody
    • Elegantní
    • Večerní
    • Plážové nebo sportovní

Už samotný výběr mezi kabelkami naznačuje, že každá žena jich musí mít opravdu velké množství. Jedině tak totiž jste schopni sladit je s různými outfity. Vybrat kabelku ale nemusí být žádná věda, protože kvalitní produkty za skvělé ceny dnes najdete také na internetu. Objednávat tak můžete rovnou z pohodlí domova, ještě než se vydáte na dovolenou k moři. Tam si s sebou vezměte určitě nějakou tu plážovou kabelku nebo kabelku sportovní, pokud plánujete trochu poznávat přírodní krásy okolí. Na romantickou večeři s přítelem nebo manželem potom nezapomeňte na elegantní modely úměrné tomu, do jakého podniku se chystáte.

Vždy ve spojení se světem


Vyrazit za sluncem je jedna věc, ale určitě se vyplatí být ve spojení s rodinou a přáteli doma. Nejen abyste na ty drahé osoby nezapomněli, ale abyste se také pochlubili zážitky třeba na Instagramu. K tomu si na cestu vezměte nějaký ten smartphone. Pokud ten váš již má nejlepší léta za sebou, určitě stojí za zvážení jeho výměna. Můžete zkusit třeba používat Huawei, který patří mezi nejoblíbenější a nejmodernější smartphony současnosti. Můžete si vybírat z celé řady modelů z různých cenových kategorií, které sednou vašemu stylu i peněžence.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !