Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama - Krmítko z plastové lahve

26. 02. 2011 | Vyrob si sama
Na krmítko z PET lahve budeme potřebovat: prázdnou, čistou a vysušenou jakoukoliv PET lahev, nůžky, fix, pevný provázek. Fixem si namalujeme budoucí otvor, který vystřihneme.

Potom si odstřihneme určitou délku pevného provázku a uvážeme ho na hrdlo PET lahve, tento provázek ještě zajistíme uzávěrem z PET lahve, jednoduše ho vrátíme tam, kam patří a zašroubujeme ho pevně.


krmitko-z-plastove-lahvePak už jen stačí toto krmítko umístit tam, kam chceme a nasypat krmivo pro ptáčky. Já jsem si je dala na plot, ale dobře se vyjímají i na stromech.

Takto vytvářím krmítka z PET lahví již sedm let. Po skončení zimy a krmení ptáčků se tyto PET lahve dají použít jako zásobník vody pro rajčata, papriky, atd., stačí jen, když sundáme z hrdla uzávěr a seřízneme celou PET lahev v místě otvoru pro krmení.

Takto připravenou PET lahev zapíchneme uzávěrem do zeminy co nejblíž k rostlině, přivážeme PET lahev k rostlině, naplníme vodou, pak už jen dolijeme vodu podle potřeby.

Badous - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !