Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty

12. 10. 2010 | Vyrob si sama

Ty adminky se asi zbláznily! Kdepak na mě s Halloweenem. Přece nebudu slavit nějaký původně keltský a Američany pokřivený svátek! Ani nápad! Svatého Valentýna jsem taky vzala na milost až poté, co mi můj milý přinesl růži a čokoládu.

Tohle vše se mi honí hlavou, když vytahuji z krabice plastové korálky o průměru 2 cm, oranžovou a černou bavlnku a hledám vhodný háček. Tyhle importované svátky vážně nesnáším. Na rostoucí hromádku na stole přihazuji ještě afroháčky a ketlovací jehly. Co to je vůbec za svátek? Lidi tam chodí v kostýmech, asi jsou to všichni fetišisti, nebo co. Pět řetízkových ok spojuji do kruhu a obháčkovávám deseti krátkými sloupky.

Americké děti, které mají jinak zakázáno cokoliv sladkého od cizích brát, samy zvoní a žebrají o bonbóny. Pokračuji druhou řadou : 2 krátké sloupky do 1. sloupku předchozí řady a pak jeden krátký sloupek do následujícího sloupku předchozí řady. Poté jednu řadu krátkých sloupků. Znovu opakuji předchozí dvě řady. A vůbec, ten bojový pokřik: "Výslužku, nebo čertovinu!", vždyť je to krajně nevýchovné. Hůře snad zní už jen: "Peníze, nebo život!". Pokračuji šesti řadami krátkých sloupků. A místní mládež prý háže sousedům na stromy role toaletního papíru!

A vsadím se, že ani není recyklovaný! V další řadě opakuji jeden krátký sloupek do prvního sloupku a pak jeden krátký sloupek do třetího sloupku předchozí řady. Následuje řada krátkých sloupků. Do vzniklé dutinky vtlačím korálek. A celý svět, včetně Číňanů, je napodobuje. Pořádá kostýmované párty a tváří se vesele. Pokračuji v obháčkovávání korálku stejným způsobem, jako jsem udělala poslední dvě řady, dokud není celý v pěkném oranžovém kabátku.

Pak háčkování ukončím a začnu stejným způsobem opracovávat druhý korálek. Že se ti Číňani nestydí! Mají přece dost vlastních svátků. Na oba korálky vyšívám černou bavlnkou rozšklebené obličeje. A proč
vlastně slavit nějaký barbarský svátek, máme přece naše "dušičky". Korálky navlékám na ketlovací jehly. Nad každým korálkem udělám očko, které navléknu na afroháček. Shrnuto a podtrženo, Halloween prostě slavit nebudu! Náušnice si zavěsím do uší a jdu se podívat ven. Někde tu přece musí být halloweenská párty.

Verča27 – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty:

Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty
Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty
Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné počteníčko.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Verčo, to se Ti opravdu povedlo!
Moc hezké, vtipné a čtivé - díky, pobavila jsi mě!

SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles