Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama – Ozdobný dárkový sáček

19. 12. 2010 | Vyrob si sama

Každá z nás si na Vánoce určitě láme hlavu nad tím, jak co nejlépe, nejvkusněji a nejjednodušeji zabalit vánoční dárky. Já vás naučím vyrobit si jednoduchý ozdobný dárkový sáček. Jeho výrobu zvládnete klidně při sledování televize a konečný výsledek bude více než efektní.

Potřebovat budeme: balicí papír, nůžky, průhlednou izolepu, ozdobné stužky, dárek, který chceme zabalit, případně prázdnou krabičku, podle které sáček vytvoříme, oboustrannou lepicí pásku.

Pracovní postup: Nejprve si připravíme několik kousků izolepy tak, abychom mohli později už jen lepit. Rozbalíme balicí papír tak, abychom zabalili krabičku, do které se dárek vejde, nebo jen malinko menší.

Obalíme krabici běžným způsobem, jen o malinko volněji, aby šla později dobře vyndat a my si náš krásný výtvor neporušili. Na jednom konci necháme balicí papír asi jedenkrát delší, abychom z něj mohli pohodlně vytvořit ozdobu.

 Spoje přilepíme izolepou, dbáme hlavně na spodní stranu, musí být pevná, aby nám dáreček nevypadl. Po hraně kousky izolepy lepíme cca po 3-4 cm.

Když je sáček hotov, krabici opatrně vyndáme a místo ní vložíme dárek. Nad ním vytvoříme ohyb a od něj směrem k hornímu okraji skládáme vějíř, jako děti ve škole. Když máme doskládáno až na konec volného okraje, uprostřed přidržíme prstem a konce přilepíme k sobě oboustrannou lepicí páskou. Můžeme ozdobit drobnou mašlí či květinkou.



DanielkaZ - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyrob si sama – Ozdobný dárkový sáček:

Vyrob si sama – Ozdobný dárkový sáček
Vyrob si sama – Ozdobný dárkový sáček
Vyrob si sama – Ozdobný dárkový sáček
Vyrob si sama – Ozdobný dárkový sáček
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
když můžu rovnou zabalit příslušný dárek?
Obrázek uživatelky
profil
když se zamyslím, jak složitě jsem dosud ty sáčky skládala. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles