Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vyrob si sama - Tvoříme z papíru

21. 08. 2011 | Vyrob si sama
Tato technika se obecně nazývá cardmaking. Pod tímto názvem se skrývá výroba přáníček, visaček, záložek, zkrátka různých papírových výrobků, kterými uděláte radost sobě i svým blízkým.

Přáníčka – mají asi největší využití, protože je lze použít při každé příležitosti. Můžete vyrobit vlastní originální přání pro rodinu, známé nebo děti a určitě každý ocení vaši kreativitu. Na výrobu můžete použít základ přáníček v různých velikostech, které lze zakoupit i s obálkou, nebo si ze čtvrtky složíte vlastní požadovanou velikost. Přáníčka můžeme zdobit čímkoli. Základem jsou jednobarevné nebo vzorované papíry, které můžete doplnit dle vaší fantazie. Používají se papírové nebo látkové kytičky, stužky, výseky, obrázky, popřípadě fotky, zalozka-do-knihypřáníčka můžete doplnit psaným textem, dokreslit fixy nebo pastelkami, fantazii se meze nekladou.

Visačky – typickým příkladem použití visaček jsou dárky. Výroba malých kartiček nezabere moc času a obdarovaný bude mít radost nejen z dárku, ale i z ozdobené kartičky, kterou vyrobíte jen pro něj. Můžete připsat text, přidáte stužku nebo provázek, kterým visačku přichytíte k dárku a jste připraveni gratulovat.

Záložky – jsou to kartičky, které si jednoduše můžete vyrobit. Fantazii se meze nekladou, děti vám určitě rády pomohou a do každé oblíbené knížky si mohou vyrobit vlastní originální záložku. 

Způsobů tvoření z papíru je mnohem více, například ozdobné kartičky na láhve, originální papírové peněženky, obálky na peníze, vouchery nebo poukazy, děkovací kartičky nebo třeba originální vizitky.

Papír v každé podobě můžete stříhat, mačkat, barvit, prošívat na stroji, a pokud nemáte dostatek fantazie, můžete se inspirovat ke svému tvoření z papíru třeba na internetu.

Zdroj: Potvor.cz

Autorka: Irena Vohlídková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyrob si sama - Tvoříme z papíru:

Vyrob si sama - Tvoříme z papíru
Vyrob si sama - Tvoříme z papíru
Vyrob si sama - Tvoříme z papíru
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné tvořeníčko z papíru. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles