Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výročí značky MANNER – růžové Neapolitánky spojily Prahu a Vídeň

21. 09. 2015 | Novinky
-Komerční sdělení-

Specialista na výrobu oplatek slaví 125 let od svého založení

Také Praha se zapojila do oslav výročí 125 let značky Manner. Uznávanou rakouskou firmu přišla podpořit řada osobností ze světa gastronomie, obchodu i show businessu. V Občanské plovárně na Malé Straně vystoupili mezi jinými i Michal David, 5Angels, Femme2Fatele a mnoho dalších. Josef Manner při zakládání svého obchodu se sladkostmi zřejmě vůbec netušil, že o 125 let později budou růžové oplatky Neapolitaner stále patřit mezi nejoblíbenější v oblasti oplatek. Obchod a výroba byly založeny v roce 1890 na náměstí svatého Štěpána ve Vídni. Dnes jsou výrobky Manner vyváženy do více než 50 zemí celého světa.  

oplatky MANNER„Čokoláda pro všechny“ bylo motto dědečka Josefa Manner I., když zakládal společnost. Kvalita a nejlepší ingredience byly jeho nejvyšší prioritou, a to se nezměnilo ani po 125ti letech. Do dnešního dne si Manner zakládá na nejvyšší kvalitě svých sladkostí, které jsou vyráběny podle originálních rakouských receptur s použitím těch nejlepších surovin,"
uvádí předseda dozorčí rady Dr. Carl Manner k začátkům svého dědečka.

„Pro společnost Manner pracuji od vzniku pobočky v ČR od roku 2009, ale spolupracoval jsem již dříve jako ředitel firmy, která značku Manner v minulosti zastupovala, a to někdy od roku 1996,“ uvádí Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner s.r.o. „Spolupráce si vážím nejen díky kvalitě výrobků, kterou firma přísně dodržuje, ale také pro rodinnou atmosféru a přátelskost, ve které pracujeme. V nové kampani u příležitosti výročí promítáme úspěšné spojení tradice a modernosti. Manner Továrník, který se již pár let etabluje jako reklamní postava Manner, nás provází historií společnosti a probouzí vzpomínky z dětství. Tato kampaň bude doplněna jubilejním motivem. Bude zobrazeno na všech oplatcích a vaflích z tradičního domu,“ dodává  Aleš Aldo Koláček.

Pro fanoušky Manner jsou přichystány tento slavnostní rok jubilejní dózy, které zákazník obdrží zdarma k vybraným výrobkům ve speciálních akcích. Fanoušci mají možnost si v období promo akcí splnit své osobní „Manner růžové sny“. Manner je lídrem na trhu s oplatkami a vaflemi již 125 let.

Manner kokosové řezy„U příležitosti 125. výročí založení firmy máme specialitu pro všechny fanoušky řezů, a to nové Manner kokosové řezy,“ uvádí Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner s.r.o. „Mezi klasické a nejoblíbenější příchutě u řezů a oplatek patří lískový oříšek, čokoláda a vanilka. Stále větší oblibě se těší ale také ovocné druhy. Tyto ovocné příchutě mají u milovníků řezů nárůst +20,6%. Především kokos je velmi oblíbený chuťový směr v oplatkách a celkově v oblasti sladkostí. U příležitosti 125. Jubilea jde Manner tímto trendy směrem a zahájil výrobu Manner řezů v příchuti kokos,“ dodává Aleš Aldo Koláček .

V mnoha Manner fanoušcích probouzí řezy s kokosovou příchutí známé a oblíbené vzpomínky. Receptura řezů byla optimalizována pro zahájení jubilejního roku. Krém se dnes skládá mimo jiné z vysoce kvalitních surovin ze sušeného kokosového mléka, nejjemnějších kokosových hoblin a přírodních příchutí. Od jara je novinka k dispozici v balení do kapsy a v inovovaném 400g rodinném balení.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Výročí značky MANNER – růžové Neapolitánky spojily Prahu a Vídeň:

Výročí značky MANNER – růžové Neapolitánky spojily Prahu a Vídeň
Výročí značky MANNER – růžové Neapolitánky spojily Prahu a Vídeň
Výročí značky MANNER – růžové Neapolitánky spojily Prahu a Vídeň
Výročí značky MANNER – růžové Neapolitánky spojily Prahu a Vídeň
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
5x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
6x, taky potřebuji i diamanty a zlato
Obrázek uživatelky
profil
4x
drobných mám na rozdávání, dnes samé stříbro a zlaťáky
Obrázek uživatelky
profil
Já potřebuji stříbrňáky,zlaťáky a hromady Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem zlato prošvihla, byla jsem na zahradě a tak moc bych ho potřebovala, stejně jako diamanty a bankovky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles