Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výstava Hobby 2008

8. 05. 2008 | Výstavy
Měsíc květen bude ve dnech 14. - 18. 5. 2008 patřit tradičně na výstavišti v Českých Budějovicích největší akci svého druhu v celé České republice, výstavě Hobby 2008.

Výstava Hobby 2008 je celostátním svátkem zahrádkářů, kutilů, stavebníků a všech, kteří se chtějí inspirovat, jak např. změnit nebo vylepšit svůj dům, byt, chatu či zahradu.

Nabídku zajímavých expozic a prezentací Hobby 2008 doplní prodej drobné zahradní mechanizace, pomůcek a potřeb pro zahradu a hobby, potřeb pro chovatele,  volný čas a stavebnictví, zařízení a vybavení domů a domácností, prodej okrasných rostlin, dřevin, sazenic a semen.

Výstava Hobby 2008Doprovodný program výstavy
Hobby 2008 je velice pestrý. Připravena je řada odborných a kulturních doprovodných akcí.
Pavilon B1 bude již tradičně patřit odborným poradnám pro zahrádkáře, včelaře, kaktusáře, pěstitele bonsaí a také poradně.

Druhým ústředním pavilonem při výstavě Hobby 2008 se stane
pavilon R3 s pracovním názvem pavilon módy. V tomto pavilonu bude po celou dobu výstavy opravdu živo. Na své si přijdou nejen milovníci módních
trendů.
Poslední den výstavy Hobby zakončí od 17,00 hod. benefiční GALAVEČER.
Pozvání přijali - Petr Bende, Lejla Abbasová, Olga Sommerová, taneční klub Break Beat, KRISTIAN a další hosté. Součástí večera bude i předání
darovacího šeku pro nadační fond Asante Kenya. Každý návštěvník, který
během výstavy navštíví "Pohádkové království" - expozici Mapcentra s.r.o.
České Budějovice, může získat výroční turistickou známku 35 let výstavy
Země Živitelka či originální razítko "kapra Jakuba Výstavníčka".

Výstava Hobby 2008V oblíbené Pivovarské zahradě zpříjemní návštěvníkům chvilky strávené na výstavě řada  dechových hudeb. Během 5 dnů výstavy Hobby 2008 zde zahrají k poslechu - Jihočeští rodáci,  Telčská dechová kapela, Šumavská osmička, Velký dechový orchestr České Budějovice, Velký ZUŠ BAND, HORALKA, VESELKA, BABOUCI, Podhoranka, Dechová kapela Meratan - Dobrá nálada.

Ani letos nebude na výstavě Hobby 2008 chybět divácky velmi oblíbená soutěž voříšků - HOBBÍK 2008. Hlavními cenami Velké návštěvnické soutěže letošního ročníku je benzinová sekačka  a čistič vzduchu a prostoru.

Otevírací doba Hobby 2008:

středa - sobota 09:00 - 18:00 hod.
neděle 09:00 - 17:00 hod.


Více informací o výstavě Hobby 2008 České Budějovice se dozvíte také na oficiálních webových stránkách www.vcb.cz.


Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !