Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VyVolení – Noví hrdinové: 2. Den

1. 09. 2007 | Televizní tipy

VyVolení – Noví hrdinové budou mít během pár hodin za sebou první den ve Vile. Už teď je na co koukat. Budeme vás pravidelně informovat o tom, co se daný den ve Vile událo.


Noví hrdinové už zkusili sprchu. Všechny jsme dosud viděli v plavkách. Veroniku ve zlatých, Nancy v černých, Radim v bílých…
Zatím to vypadá, že ve Vile kouří jen Veronika a René
Veronika velmi dbá o svůj dokonalý vzhled. Několikrát denně se líčí a dokonce i převléká.
VyVolení dostali odpoledne nábytek a také návod k jeho sestavení. Má to jen jeden zádrhel. Šroubovat, vrtat, stěhovat, atd. musí dámy. Pánové mohou jen radit. Vypadá to velmi zajímavě.
VyVolení-noví hrdinové Komik Dominik nezklamal. Svou hyperaktivitu kompenzuje beatboxem, vtipnými grimasami a neidentifikovatelnými pohybovými kreacemi.
VyVolení se shodují, že potřebují alespoň jednu píseň denně. Štáb je ale nemilosrdný.
Kluci ve Vile zkouší, jak moc se dá s Veronikou manipulovat. Řekli jí, že má obráceně triko (To udělali ze zcela zištných důvodů. Vzadu měla větší výstřih.). Veronika je nejdříve poslechla. Po chvíli ale zjistila, že něco není v pořádku a zase si triko obrátila zpět. Tušila, že byla jen cílem vtípku?
Veronika se začíná jevit také jako bavič. Snaží se vymyslet program a zabavit tak sebe i své spoluhráče. „Vymyslíme něco, při čem se něčím mluví.“zvolala odpoledne. Ostatní se hluboce zamysleli. Nic je ale nenapadlo.

VyVolení-noví hrdinové VyVolení se lehce rozlámání po spánku na tvrdé zemi vzbudili do druhého dne ve Vile reality show VyVolení – Noví hrdinové. Po ranní hygieně a rozcvičce dostali za úkol sepsat vše, co si přejí dopravit do Vily. Sepsání seznamu je zabavilo na hodně dlouho. Jelikož jsou stále ještě nováčci, tak je štáb šetří a téměř vše, co si přáli, jim dodal do zásobovací místnosti. Juli je Boss, takže těžký úděl vše vynosit ležel na jeho bedrech, velkou část zvládl, pak se ale vrata neúprosně zavřela.

Konečně se také první soutěžící odvážil využít luxusní a všemi obdivovanou sprchu. Kdo to asi byl? Veronika! Ta se ale sprchovala v plavkách. I tak se bylo na co koukat. Veronika chce ukázat divákům, že si s sebou sbalila spousty oblečení a tak se několikrát denně obléká. Jízlivých poznámek okolí si nevšímá, ona se chce líbit a basta! Po Veronice se osprchoval i Radim, aby se mohl vrhnout do vířivky, plavky samozřejmě měl. Dalším ve sprše byla Nancy, ta se sprchovala v černých plavkách. Později prozradila zvědavým spolusoutěžícím něco ze svého soukromí. „Vždycky jsem měla jen bělocha.“ překvapila všechny Nancy.

VyVolení-noví hrdinové VyVolení také čekal jeden z prvních úkolů. Smontovat nábytek, který jim ve Vile chyběl. Zádrhel byl v tom, že úkol musí splnit jen dámy. Pánové mohou radit. Děvčata se ale ničeho nezalekla a dala se do sestavování stolů, sedaček, lavic a postelí. Vila hned vypadá mnohem útulněji a soutěžící se konečně mohou sesadit na oblíbeném místě na terase.

Odpolední siesta na terase se nesla v duchu hesla: dozvíme se o sobě víc. Na pořadu dne byly zlozvyky: Radim skáče lidem do řeči, Juli je prý impulzivní. René mu to nevěří, ptá se: „Jako že se rozbrečíš?“ Juli vysvětluje, že ne, jen impulzivně reaguje. Veronika ukázala další svou přednost: umí skvěle napodobit kozí mečení! Nancy se nenechala zahanbit a předvedla asi soví houkání. Kluci se bavili hraním na zahradě. Vidět Dominika při jakémkoliv sportu je asi nezapomenutelný zážitek. Máme se na co těšit.

VyVolení mají zatím vše, co potřebují a pobyt ve Vile si užívají. Dnes večer k nim přibude další soutěžící, který vzejde z trojice: Marcela Brücknerová, Renata Joklíková a Pavel Rejthárek. Uvidíme, jak Nového hrdinu přivítají.

Zdroj: TV PRIMA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám z toho rozporuplné pocity - chci jim dát šanci, ale zjišťuji, že je tento formát obehraný a lidi mne nebaví - hold Vladko a spol. byli první a jediní...
Obrázek uživatelky
profil
na jedničku to nemělo nevím ale moc se mi to nelíbí je už to takový odvarSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já nevím, zatím je to takové rozpačité, ale dám jim šanciSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles