Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VyVolení – Noví hrdinové: celosvětově první vyhazov v historii VyVolených!

4. 10. 2007 | Televizní tipy
Šok, slzy, zklamání a výčitky svědomí čekají dnes večer soutěžící VyVolených Tamaru Úblovou. Po první noci bude muset s definitivní platností opustit Vilu Vyvolených a tím zároveň ukončit své působení v reality show VyVolení – Noví hrdinové. Během pár vteřin se jí tak rozplyne sen o výhře v hodnotě 11 milionů korun.




Tamara porušila základní pravidlo VyVolených! Dnes večer opustí Vilu!


Tamara Úblová porušila základní pravidlo této reality show, na které ji upozornila včera v přímém přenosu Tereza Pergnerová. „Nezapomeň, Tamaro, na pravidlo číslo jedna! Nesmíš v žádném případě mluvit o tom, co se děje venku.“ V tu chvíli tekly Tamaře po tvářích slzy štěstí. Bylo to jen pár vteřin poté, co se dozvěděla, že je další VyVolenou. Neuplynulo však ani dvanáct hodin a Tamara porušila hlavní pravidlo hned několikrát. Štáb ji opakovaně upozornil na to, že o dění mimo Vilu nesmí mluvit, nedala si ale říct.
Vyvolení Vyprávěla ostatním soutěžícím, jak jsou lidmi vnímáni, jaké vycházejí články, kdo je favoritem a kdo má naopak nejmenší šance na výhru. „Jedná se o hrubé porušení pravidel. Od začátku jsme tvrdili, že VyVolení budou tvrdou reality show. Nebojíme se proto zásadních rozhodnutí. Tamara musí dnes večer opustit Vilu VyVolených. Místo ní nastoupí do Vily Georgina, která byla druhá v pořadí při druhé Dovolbě,“ řekl tiskový mluvčí televize Prima Ladislav Pavlík.

K takto klíčovému rozhodnutí přitom v historii této soutěže u nás ani ve světě nikdy nedošlo.

Odchod Tamary můžete sledovat dnes večer v přímém přenosu VyVolených.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já vůbec nevím, že je tam, ale dnes to budu určitě sledovat
Obrázek uživatelky
profil
tento typ pořadů mi přijde tak nesmyslný, zbytečný a zavádějící. Mladí si pak myslí, že když se budou válet, chlastat, vulgární,... pak jsou nej a můžou za to mít miliony. Je tu spousta potřebnějších, kde peníze uplatnit.
Obrázek uživatelky
profil
pravidla jsou pravidla
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobře jí tak.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to jeji problemSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles